loader
Foto

Ce este nou la reuniunea pentru climă COP27, în emisiunea „E Vremea Ta!”

Zilnic, emisiunea difuzată de TVR 2, de la ora 18:50, va reflecta în ediţiile sale cele mai noi informaţii de la Conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice din 2022 (COP27).

 

ANDREI BĂRBULESCU
E vremea ta!

Între 6 și 18 noiembrie 2022, în Sharm El Sheikh, Egipt se desfășoară ca a 27-a conferință a Națiunilor Unite privind schimbările climatice.

Conferința se desfășoară sub președinția ministrului egiptean de externe Sameh Shoukry și participă 90 de șefi de stat și reprezentanți ai 190 de țări.

În ediţia de luni, 14 noiembrie, de la ora 18:55, telespectatorii TVR 2 vor afla din interviu realizat de Cristina Danila părerea directorului Copernicus Climate Change Service, Carlo Buontempo, despre cele mai recente schimbări climatice.

Ţările sudice vor avea nevoie de peste 2000 de miliarde de dolari pe an până în 2030 pentru a-şi finanţa acţiunea climatică, din care aproape jumătate de la investitori străini, arată un raport comandat de preşedinţia COP. Aceste investiţii pe pieţele emergente şi în ţări în curs de dezvoltare - cu excepţia Chinei - ar urma să contribuie la "reducerea emisiilor, întărirea rezilienţei, gestionarea pierderilor şi pagubelor provocate de schimbarea climatică şi refacerea pământurilor şi naturii", conform raportului solicitat de actuala preşedinţie egipteană a COP27 şi preşedinţia britanică a reuniunii COP precedente (COP26, de la Glasgow).

2:05 Campionatul European de patinaj artistic ESPOO 2023

* program liber masculin-ora 19:00

*ceremonie VICTORY masculin ~15 minute-ora 22:01

Producator : Daniela Enachescu

Comentator Monica Bucur

4:40 Familia Borgia

Serial *(The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

Episodul 10

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

* Dramă istorică.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

 
La TVR 2, spectacolul Campionatului European de Patinaj Espoo 2023

Din 25 ianuarie, TVR 2 transmite, atât în direct, cât şi înregistrat, Campionatul European de Patinaj Artistic Espoo 2023 (Finlanda).

„Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi”, seriale în premieră la TVR 2

TVR 2 a început anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate.

Tânăra generație din folclorul autohton, la

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" vă dă întâlnire duminică, 29 ianuarie, de la ora 15.00 pe TVR2, când puteți revedea o gală care a ...