loader
Foto

Galerie foto

Câştigătorii competiţiei SuperBlog 2019, premiaţi la Poiana Braşov

Comunitatea SuperBlog s-a reunit în 14 decembrie 2019, la Royal Boutique Hotel din Poiana Brașov, pentru a sărbători finalul celei de-a 19-a ediții a celei mai longevive competiții de blogging creativ din România.

 

80 de participanți (bloggeri, sponsori, parteneri) au aplaudat câștigătorii, au socializat și s-au distrat împreună, stabilind astfel conexiuni și în mediul offline.

După două luni intense de competiție acerbă, superbloggerii s-au cunoscut și au legat prietenii. Distracția s-a făcut simțită și pe ringul de dans, pe muzica de petrecere oferită de Anca Chirvase și formația Ciprian Dan. Duminică, 15 decembrie, participanții au gustat aventura în stil Game of Thrones, la PuzzlePunks Escape Room din Brașov.

11 ani de sinergii între blogosferă și mediul de afaceri, în care competiția a provocat concurenții să-și perfecționeze abilitățile de comunicatori online, să-și testeze limitele și să-și crească potențialul. Așa se traduce SuperBlog pentru bloggerii care au concurat cel puțin o dată. La rândul lor, brandurile care lansează probe în cadrul competiției pot descoperi noi talente și potențiali colaboratori, susținând, totodată, dezvoltarea și profesionalizarea blogosferei.

Desfășurată între 1 octombrie și 30 noiembrie a.c., cea de-a 19-a ediție a competiției SuperBlog a propus concurenților 28 de probe de blogging pe teme foarte variate: mașini și accesorii auto, oferte turistice și experiențe, îmbrăcăminte, accesorii, cosmetice, bijuterii, filme, cărți personalizate, echipamente de gaming, electrocasnice, proiectare rezidențială, materiale de construcții, certificare energetică, firme luminoase, inițiative de implicare civică etc.

SuperBlog 2019 a atras 162 de bloggeri din toată țara și din diasporă, din care 51 au participat la toate cele 28 de provocări. S-au înregistrat în total 2154 de articole, juriul fiecărei probe având dificila sarcină de a le evalua și de a stabili câștigătorii premiilor alocate. Astfel, s-au acordat peste 500 de premii (în bani și în produse sau servicii). Clasamentul final și alte informații sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

(w882) superblog

Pe podiumul SuperBlog 2019 se clasează Diana Elena Neață, autoarea blogului dealedianei.ro - pe locul al treilea, Cătălina Popa - catalinapopa.com pe locul secund, și respectiv Dana Codori, participantă cu blogul casutaunuimelc.wordpress.com, care primește trofeul și marele premiu de 3000 lei.

(w882)

“SuperBlog este o competiție care ajută foarte mult la dezvoltarea profesională şi personală. Am învățat să scriu mai bine, să îmi setez prioritățile, să fiu mai organizată, să ştiu ce îmi doresc şi să fiu perseverentă. Toate acestea au dus la țelul împlinit de a termina competiția pe primul loc, iar Trofeul SuperBlog îmi va aminti mereu că pot obține tot ceea ce îmi doresc.

Legenda spune că SuperBlog este o familie, ceea ce pot confirma, mândră fiind că fac parte din comunitatea oamenilor frumoşi, pasionați de scris şi talentați. A câştiga Trofeul nu este o misiune uşoară, fapt care face competiția şi mai interesantă. Este un adevărat maraton, dar şi un bun antrenament pentru succes, deoarece înveți să fii un învingător şi să îți doreşti din ce în ce mai mult”, a declarat câștigătoarea Dana Codori.

(w882) superblog

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept scop să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără deja 19 ediţii încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, circa 3000 de participanți și s-au scris peste 37.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

10:00 Mic dejun cu un campion

Redifuzare

* Invitat: Cassian Maria Spiridon -poet, eseist, critic literar, jurnalist de presă scrisă şi televiziune şi, de 30 de ani, director al revistei ’’Convorbiri literare’’ Filiala Iaşi, membru al Uniunii Scriitorilor din România (din 2009 este şi preşedinte al Filialei Iaşi) ’’Poezia este emoţie pură. Este singura noastră şansă de a ne vedea sufletul’’. Cassian Maria Spiridon a ales să fie un om onest, discret, eficient, dedicat vocaţiei sale de intelectual. Anul viitor se împlinesc 30 de ani de când a fost ales în unanimitate ca director al revistei ’’Convorbiri literare’’ de la Iaşi. O publicaţie de renume care poate intimida prin notorietate, la care au publicat cei mai importanţi scriitori şi critici literari din istoria României. Tocmai de aceea, asumatea acestui rol, nu l-a speriat pe Cassian Maria Spiridon (din latinescul cassios, însemnând ’’neînfricatul’’) ci, dimpotrivă, i-a insuflat nu doar un cult al responsabilităţii dar şi al continuităţii. Volumele de poezie scrise de Cassian Maria Spiridon sunt traduse în peste 20 de limbi. În cariera sa a primit peste 25 de premii, diplome, distincţii şi brevete relevante printre care amintim doar Premiul ’’Mihai Eminescu’’ acordat de Academia Română, două premii ale Uniunii Scriitorilor pentru Eseu, Premiul Internaţional de Poezie acordat în 2018 în cadrul Festivalului de Poezie Li Bai-Du Fu de la Tianshui/China şi Ordinul ’’Meritul Cultural’’ în grad de ofiţer, acordat în 2004 de preşedinţia României. Petrecem împreună o dimineaţă sub semnul celei mai elevate forme de frumuseţe: Poezia. Rostiri, mărturisiri, recitări şi... bucuria împărtăşită de Cassian Maria Spiridon în compania Danielei Zeca Buzura, cu toţi prietenii noştri fideli care, suntem convinşi, nu vor fi dezamăgiţi. Ca de obicei, sâmbătă dimineaţă la 10:00, la TVR2 şi duminică, de la aceeaşi oră, la TVRCultural.

Producător: Ileana Ploscaru Panait

Moderator: Daniela Zeca Buzura

11:00 D’ale lu’ Mitică (R)

Scenariu: Cristian Vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

(Reluare)
 
Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Confruntări pline de emoţii, umor şi voie bună, la ”Drag de România mea!”

Duminică, 28 iulie, de la ora 15:00, la TVR 2, vă invităm să revedeţi o ediţie ”Drag de România mea!” cu provocări îndrăzneţe.​

Încep Jocurile Olimpice. TVR, “official broadcaster” Paris 2024

În perioada 26 iulie – 11 august, Televiziunea Română transmite în direct 280 de ore de la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului, ...

 

#tvr2