loader
Foto

Galerie foto

Câştigătorii competiţiei SuperBlog 2019, premiaţi la Poiana Braşov

Comunitatea SuperBlog s-a reunit în 14 decembrie 2019, la Royal Boutique Hotel din Poiana Brașov, pentru a sărbători finalul celei de-a 19-a ediții a celei mai longevive competiții de blogging creativ din România.

 

80 de participanți (bloggeri, sponsori, parteneri) au aplaudat câștigătorii, au socializat și s-au distrat împreună, stabilind astfel conexiuni și în mediul offline.

După două luni intense de competiție acerbă, superbloggerii s-au cunoscut și au legat prietenii. Distracția s-a făcut simțită și pe ringul de dans, pe muzica de petrecere oferită de Anca Chirvase și formația Ciprian Dan. Duminică, 15 decembrie, participanții au gustat aventura în stil Game of Thrones, la PuzzlePunks Escape Room din Brașov.

11 ani de sinergii între blogosferă și mediul de afaceri, în care competiția a provocat concurenții să-și perfecționeze abilitățile de comunicatori online, să-și testeze limitele și să-și crească potențialul. Așa se traduce SuperBlog pentru bloggerii care au concurat cel puțin o dată. La rândul lor, brandurile care lansează probe în cadrul competiției pot descoperi noi talente și potențiali colaboratori, susținând, totodată, dezvoltarea și profesionalizarea blogosferei.

Desfășurată între 1 octombrie și 30 noiembrie a.c., cea de-a 19-a ediție a competiției SuperBlog a propus concurenților 28 de probe de blogging pe teme foarte variate: mașini și accesorii auto, oferte turistice și experiențe, îmbrăcăminte, accesorii, cosmetice, bijuterii, filme, cărți personalizate, echipamente de gaming, electrocasnice, proiectare rezidențială, materiale de construcții, certificare energetică, firme luminoase, inițiative de implicare civică etc.

SuperBlog 2019 a atras 162 de bloggeri din toată țara și din diasporă, din care 51 au participat la toate cele 28 de provocări. S-au înregistrat în total 2154 de articole, juriul fiecărei probe având dificila sarcină de a le evalua și de a stabili câștigătorii premiilor alocate. Astfel, s-au acordat peste 500 de premii (în bani și în produse sau servicii). Clasamentul final și alte informații sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

(w882) superblog

Pe podiumul SuperBlog 2019 se clasează Diana Elena Neață, autoarea blogului dealedianei.ro - pe locul al treilea, Cătălina Popa - catalinapopa.com pe locul secund, și respectiv Dana Codori, participantă cu blogul casutaunuimelc.wordpress.com, care primește trofeul și marele premiu de 3000 lei.

(w882)

“SuperBlog este o competiție care ajută foarte mult la dezvoltarea profesională şi personală. Am învățat să scriu mai bine, să îmi setez prioritățile, să fiu mai organizată, să ştiu ce îmi doresc şi să fiu perseverentă. Toate acestea au dus la țelul împlinit de a termina competiția pe primul loc, iar Trofeul SuperBlog îmi va aminti mereu că pot obține tot ceea ce îmi doresc.

Legenda spune că SuperBlog este o familie, ceea ce pot confirma, mândră fiind că fac parte din comunitatea oamenilor frumoşi, pasionați de scris şi talentați. A câştiga Trofeul nu este o misiune uşoară, fapt care face competiția şi mai interesantă. Este un adevărat maraton, dar şi un bun antrenament pentru succes, deoarece înveți să fii un învingător şi să îți doreşti din ce în ce mai mult”, a declarat câștigătoarea Dana Codori.

(w882) superblog

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept scop să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără deja 19 ediţii încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, circa 3000 de participanți și s-au scris peste 37.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2