loader
Foto

Galerie foto

„Cap compas”: La capăt de curcubeu

„Cap compas” ne-a invitat să descoperim stațiuni balneare, plaje cu nisip moale și albastrul turcoaz al Mediteranei din Tunisia, sâmbătă, 8 mai, de la ora 12:30, la TVR 2 și online pe TVR+.

 

Cap Compas

Cu nisip moale și ape albastre turcoaz ale Mediteranei, experiența de plajă de la Sousse este aproape perfectă, incluzând o faleză frumoasă. Având țărmuri de 1.300 km este aproape inevitabilă alegerea unui hotel aflat în apropiere de plajă.

(w882) tunisia

Soarele pare un personaj însuflețit ale cărui mirări dau o viață plină de bucurie oamenilor care devin și ei, de fiecare dată, mai veseli atunci când descoperă lumea. Curcubeul se străduiește să țină în echilibru elemente ce par discordante. Respiri aerul  locului și te lași captivat de jocurile subtile ale volumelor și culorilor care ți se înșiră în fața ochilor.

(w882) tunis bule

Distanțele mici dintre stațiuni și obiectivele turistice, hoteluri și facilități, devin un atu în dilema alegerii unui oraș sau în ceea ce privește opțiunea pentru o stațiune balneară.

(w882) tunisia ho

Tradiționalul tunisian sălășluiește nestingherit împreună cu modernitatea.

(w882) tunsisia

Plimbările, scufundările, navigația plus numeroasele cluburi și discoteci care asigură efervescența vieții de noapte fac din El Kantaoui un pol al satisfacției unor escapade reușite.

Medina Hammamet - precum o stea care străluceşte în peisajul turistic balnear din Sahel - se află la jumătatea drumului dintre Tunis şi Sousse reuşind să valorifice bogăţia patrimoniului tunisian, istoria şi moştenirile tradiţionale.

(w882) tunsia

Yasmine Hammamet este o intersecţie a lumilor şi civilizaţiilor care, într-un fel sau altul, aduce în faţa privirilor curioase contemporane 3000 ani de istorie din această parte de Mediterană.

***

Emisiunea „Cap compas” poate fi urmărită și online pe TVR+, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:30.

Producător: Elena Dinu

 

6:00 Primavara amintirilor

6:55 Imnul României

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2