Cap Compas: Grecia dincolo de darurile mării
miercuri, 30 octombrie 2019
Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, la TVR 2 și TVR+, de la ora 12.30, echipa Cap Compas propune o altfel de incursiune în Grecia pe o axa care începe din Nord Estul extrem al țării și se termină la Muntele Athos.
Alexandropoulis 1
Maslini Kyklopas 5
Insula Ammouliani 11
Ouranopolis 1
Muntele Athos 7
Insula Ammouliani 7
Maslini Kyklopas 1
Makri 1
Makri 2
Alexandropoulis 3
Podgoria Kykones 7
Insula Ammouliani 5
Delta Evros 1
Alexandropoulis 4
Alexandropoulis 5
Delta Evros 3
Insula ammouli 1
Insula Ammouliani 2
Insula Ammouliani 9
Muntele Athos 4
Muntele Athos 4
Podgoria Kykones
Podgoria Mariana 3
Podgoria Mariana 3
Podgoria Mariana 8
Podgoria Mariana
Ramada
Alexandropoulis 1
Maslini Kyklopas 5
Insula Ammouliani 11
Ouranopolis 1
Muntele Athos 7
Insula Ammouliani 7
Maslini Kyklopas 1
Makri 1
Makri 2
Alexandropoulis 3
Podgoria Kykones 7
Insula Ammouliani 5
Delta Evros 1
Alexandropoulis 4
Alexandropoulis 5
Delta Evros 3
Insula ammouli 1
Insula Ammouliani 2
Insula Ammouliani 9
Muntele Athos 4
Muntele Athos 4
Podgoria Kykones
Podgoria Mariana 3
Podgoria Mariana 3
Podgoria Mariana 8
Podgoria Mariana
Ramada
Alte legături
Cap Compas

Un parc național poate fi perceput drept un început atipic pentru un traseu în Grecia.

Prin regiunea Thracia cei mai mulți trec îndreptându-se în grabă spre plajele însorite sau spre frontieră cu Turcia. Delta Evros are 185 kilometri pătrați și are statut de arie protejată din 1974. Este un important bazin de apă dulce în care vin peste 300 specii de păsări în timpul iernii. Aprilie și mai înseamnă perioada migrațiilor când se adună sute de mii de păsări.

(w640) Delta Evro

Prin preajma trecea Via Egnatia și încă din al doilea secol al erei creștine împăratul Traian a ridicat un oraș care avea toate componentele civilizatoare începând de la agora și biblioteca și terminând cu băi publice. Traianopoulis se află în calea armatelor care mergeau spre Dacia prin sudul Europei. Ruine ale băilor termale din epoca otomană de la Loutra se văd și în zilele noastre.

Aici întâlnim un tărâm al zămislirii și alt ambient grecesc decât cel cu care suntem obișnuiți. A privi natură nu înseamnă numai a o prețui ideatic pentru că fluviile sunt cai de comunicare și izvor de viață pentru dăinuire.Vărsarea în mare a unui fluviu este un fel de geneză … capătul unui univers lacustru și începutul altuia. Farul din Alexandropoulis este asocierea picturală cu acest oraș tânăr al Greciei care până la începutul veacului al 19 lea a fost doar un simplus sat. Doar 40 de kilometri despart Alexandropoulis de granița cu Turcia. Spiritul Greciei autentice se simte mai ales pe la orele prânzului când obloanele stau închise pentru obișnuită pauză de la amiază. Seară însă străzile devin vibrante la  terase și taverne se adună tineri și vârstnici iar pe alei și în preajma promontoriului se perindă turiști veniți din stațiunile aflate în apropiere sau cu rost de îmbarcare spre minunată insula Samotrake.

(w640)

Echilibrată și armonioasă atât în exterior, ca proporții, cât și în interior catedrala orașului este închinată Sfântul Niolae care este în mod tradițional protectorul navigatorilor și pescarilor. Are o vechime de 120 de ani și a fost concepută de arhitecți care au venit din Constantinopole și construită din fonduri strânse prin contribuție publică.

(w640) Alexandrop

Colinele din preajma orașului Alexandropoulis se continuă domol precum un șnur însăilat cu plaje și sate tradiționale. Prin apropiere pe undeva peștera ciclopilor aduce preț de o clipă în memorie personaje precum gigantul Polifen și Ulise și legendare evenimente din epopei homerice.

Urmând linia țărmului, cătunul pescăresc Makri se descoperă că o plăcută surpriză. Diminețile animate cu pescari care aduc plasele din larg se continuă cu rânduieli asemenea unor ritualuri. Aria dinspre vest a orașului Alexandropouli înseamnă multe plaje și complexuri hoteliere. Cazare, plajă și vacanțe pentru toate gusturile și tipurile de buget.

(w640) Makri 2

Mulți aleg pentru un confort sporit locuri de referință pe harta turistică a Greciei a căror faima a ajuns de multe dincolo de frontiere și pe care motoarele de căutate pe internet le listează în primele rezultate.

O continuare firească a portului de la Makri se regăsește aici în miezul unei zile de vara că oferta culinară. Nu este un simplă demonstrație culinară ci poate fi și o sărbătoare a aromelor și gustului. Pentru noi este un soi de rămas bun de luat de la Alexandropouli.

(w640) Makri 1

Într-o livada care se află la doar câțiva kilometri de Alexnadropouli și furnizează măsline pentru o mică afacere de familie se află peste 100  măslini seculari. Arborii leagă generații ale familiei Kelidis. Uleiul de măsline este denumit și aur verde însă tezaurul lor înseamnă îngemănarea unor vieți care se numără în zeci de ani cu alte vieți care se numără în sute de ani.

(w640) Maslini Ky

Și în cele din urmă poți spune că familia e nu numai din oameni ci și din acești minunați arbori care aduc un strop de prosperitate notorietate și mai ales produse naturale într-o lume aproape răvășită de tot felul de lucruri contrafăcute.

(w640) Maslini Ky

Aproape de Komotini spre vest se continuă drumul în lumea produselor organice și chiar în cea a mitologiei. Frații Melina și Vasilis au moștenit de la tatăl lor o podgorie. Și numele Kykones ne duce tot în lumea lui Homer care evocă anticul trib ce trăia în acest locuri cu milenii în urmă. Podgoria este înființată începând din 2004 pe pământul vechiului Kikones iar știință păstrării și imbutelierii vinului de calitate înseamnă continuă perfecționare și experimentare. Pogdoria și producția acesteia au primit peste 20 de premii în foruri de specialitate iar principalul vin poartă numele Maron …regele antic al tribului Kykones.

(w640)

Halkidiki este zona arhicunoscută că destinație turistică prin cele trei peninsule care alcătuiesc acel trident al Greciei care pătrunde adânc în ape egeene. A nu găși nici un strop de vin într-o podgorie devine surpriză cu care se poate confruntă oricare vizitator.

Afacerea cu frunze de vită de vie a fost generată pe de o parte din pasiunea Marianei Kazakis de a prepară mâncăruri cu produse organice iar pe de altă parte de o severă scădere a cererii de struguri pe piață internațională care era inițial targetul acestei podgorii. Dezvoltarea turistică a regiunii Halkidiki a început relativ târziu … prin anii 50 ai scolului trecut pentru turiștii greci existând un veritabil boom în anii 70 când austriecii și germanii au descoperit locurile.

(w640)

Mică insula Ammouliani este o destinație aparte. Aflată între peninsula Athos și Sithonia Amoulianni este un spațiu în care deși la prima vedere vizită se poate consumă în câțiva pași are suficient de multe de oferit pentru a petrece zile bune aici. Câteva hoteluri mici mult bun gust în amenajarea spațiului pensiuni și restaurante o piață centrală cu primăria și biserica și dintre cei aproape 600 de locuitori ai insulei majoritatea locuiesc aici și au indeletinici legate de turism sau de pescuit. Insula este furnizor de pește proaspăt pentru o zonă înconjurătoare semnificativă.

(w640) Insula Amm

De-a lungul insulei ai de mers 5-6 kilometri în timp ce dacă o traversezi de la vest la est sunt maximum trei kilometri în segemntul cel mai lat. Fermecătoare golfuri care au rămas așa cum le-a lăsat mama natură pot fi locuri ideale pentru plajă. Insula are mai multe plaje cu nisip și avantajul că apele se adâncesc treptat astfel încât la zeci de metri buni de țărm marea nu trece de un stat de om. Turismul orientat spre familii cu copii este bine articulat de la ceea ce înseamnă cazare până la relaxare. Ici colo case de vacanțe sau vile mici care pot fi închiriate completează aria aflată dincolo de așezarea din port. Locuri de campare în mediu natural fără multe pretenții însă cu multă libertate aduc un plus de pitoresc.

(w640) Insula Amm

Peninsula Athos este împărțită în două … prima secțiune accesibilă tuturor este deschisă turismului iar a două secțiune este teritoriul spațiului monastic autonom cunoscut sub numele de muntele Athos.

(w640) Muntele At

Zilnic din portul turistic de la Ouranopolis pleacă în croaziere de câteva ore zeci de ambarcațiuni. Este pentru mulți o ocazie unică de a se putea apropia de mănăstirile atonite se de a cunoaște frânturi prețioase din istoria de peste 1000 ani a acestora. Există și croaziere care pot dura până la 7-8 ore și care oferă posibilitatea unui tur complet al peninsulei însă cele mai la îndemână sunt croazierele de patru ore în care pot fi admirate mănăstirile și schiturile de pe țărmul apusean.

(w640) Ouranopoli

Pământul este sub picioarele noastre şi-l călcăm spunea  Nikos Kazantzakis. Însă cerul este în noi completă cu tărie același scriitor. Până la urmă cerul pământul apele și oamenii compun acea Grecie inconfundabilă pe care de fiecare dată o poți descoperi altfel și pe care fiecare om o poate povești într-alt chip.

Ediția este difuzată la TVR HD sâmbătă de la ora 14.00.

 • 23:55
  Discover România
  *Grigore Vasiliu Birlic Producător : Diana Ilica
 • 00:10
  Bărbierul din Siberia
  Film * Bărbierul din Siberia (The barber of Siberia-Rusia, Franţa, Italia, 1998) *Prima parte Regia: Nikita Mihalkov Cu: Julia Ormond, Oleg Menşikov, Richard Harris *Dramă . Redactor: Vlad Ţurcan
 • 01:45
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Episodul 6 din 8 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Drama Redactor: Adriana Vulpe
 • 02:50
  Descălecaţi în Carpaţi
  *Colţ de rai cu natura şi cai Producător Răzvan Petrişor
 • 03:15
  Sport
 • 03:22
  Telejurnal TVR2
 • 03:55
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:15
  Strop şi balonaş
  Serial copii *(Splash and bubbles-SUA, 2016) *episodul 1 si 2/40 Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia * Animaţie . *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea TRECEREA LA ORA DE IARNĂ: ora 04:00 devine ora 03:00 !!! 04,05* Documentar360°-GEO * *Castana-avuţia din Corsica (La Chataigne, une manne en corse, Franţa-Germania, 2014) din 20 octombrie 52’/55’-CRIPTARE Exclusiv TVR+
 • 05:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu
 • 06:00
  Generaţia Fit
  *În cadrul programului vor fi oferite antrenamente de fitness şi gimnastică autorizate pentru începători şi avansaţi, coordonate de către profesori autorizati, sfaturi ale unor medici nutriţionişti şi o reţetă sănătoasă pentru sportivi şi publicul larg! Gazde: antrenori Diana Preda şi Gabriel Toncean Producător: Ştefan Stănescu Coproducție TVR-FRCF
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Timişoara Sarea în bucate Producator: Veronica Mihoc Emisiune realizată de TVR Timişoara Jurnalişt: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 08:00
  Repere sacre
  Sfânta Liturghie din † duminica a 30-a de peste an *Comentariu: P ărintele Tarciziu Şerban , preot colaborator Producător: Ştefan Stănescu Transmisiune directă de la Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Bucureşti
 • 09:00
  Ferma
  *Anul 21 *Editia 988 Nu mai aveti loc la oras? Incercati la tara!... Emisiune pentru actuali si viitori tineri fermieri Undeva în România Într-o zonă muntoasă a judeţului Suceava, la 20 km de Fălticeni, în comuna natală a lui Nicolae Labiş, un fermier, după mai multe încercări de creştere a vacilor de lapte şi de carne, s-a oprit la vacile de carne Angus şi la câteva exemplare de vaci de lapte Holstein. În prezent are peste 200 de bovine , urmând să-şi dezvolte în viitor ferma. Participă: Ciprian Cimbru-fermier comuna Mălini, jud. Suceava Jurnalist tv Sergiu Marinescu Emisiune de Viorel Popescu şi Eugen Daniel Iancu
 • 10:00
  Pescar hoinar
  * „Aventuri pe malul batrânului fluviu... ”* sezon nou Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica * Vă invităm... la Dunăre, într-o nouă expediţie marca „Pescar hoinar”-driluri pline de adrenalină, capturi remarcabile, dar şi surprize... cum altfel ar putea fi caracterizată o partidă de pescuit pe malul bătrânului fluviu ?!... ce poate fi mai captivant pentru un pescar, fie el sportiv sau amator, decât să umple juvelnicul cu plătici grase, mrene frumoase, dar şi mulţime de obleţi capturaţi cu o undiţă făcută pe loc, amintind de partidele de pescuit ale copilăriei... iar, în final, bucuria eliberării... toti peştii, mai mari sau mai mici, s-au întors în mediul lor natural-pe scurt, un adevărat spectacol... încă o poveste cu şi despre pescuit şi o călătorie de neuitat. Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
 • 10:30
  Natură şi aventură
  Redifuzare *Explorare natură sălbatică în Parcul Natural Balta Mică a Brăilei- partea 1 Realizatori: Dan Păvăloiu, Dan Curean (TVR Cluj-Napoca)
 • 11:00
  Destine ca-n filme
  Prezintă: Iuliana Marciuc Producători Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma Realizator Silvia Ionescu Redactor: Dana Ilie
 • 12:00
  Fraţi de viţă
  Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 12:30
  Sănătate cu de toate
  *ediţia 21 * Avem reţetă de vinete murate, ca la bunica, Muzeul Flori de mină de la Cheia, unde aflăm care sunt proprietăţile energetice ale cristalelor şi terapie prin călărie, la Hipodromul Ploieşti.​ Jurnalist TV: Ana Maria Mindu Producatori: Larisa Avram, Bogdan Ghiţulescu
 • 13:10
  Duminica filmului românesc
  * Întoarcerea din iad -România, 1983 Regia: Nicolae Mărgineanu Cu: Maria Ploae, Constantin Brânzea, Remus Mărgineanu, Ana Ciontea *Dramă. Dumitru, un ţăran bogat, trăieşte o pasională poveste de dragoste cu Veronica, fosta lui iubită, acum femeie măritată. Relaţia lor devine tot mai greu de ascuns de ochii lumii, mai ales de ochii unui soţ gelos şi dornic de răzbunare. Izbucnirea Primului Război Mondial complică şi mai mult lucrurile. Cei doi rivali declaraţi pleacă împreună pe front să lupte umăr la umăr împotriva aceluiaşi inamic. De acum, viaţa fiecăruia poate depinde în orice clipă de celălalt. Redactor: Gabriela Onea
 • 15:00
  Drag de România mea!
  Drag de România mea! *sezon nou *Prima parte Prezintă: Paul Surugiu-Fuego *Folclor șşi voie bună la „Drag de România mea!” Fiecare săptămână la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” este o nouă experienţă şi o plimbare prin capitole importante ale țşării. Oferim un spectacol de televiziune, care are de toate şi care-și propune, dincolo de orice altceva, să vină ca o alternativă, ca un fel de relaxare şi-o normalitate în lumea complicată șşi plină de incertitudini în care trăim. ȘŞi, cum e prea multă gălăgie în jur, cum fiecare încearcă să iasă în evidenţă prin ce este mai urât, noi nu vrem decât să fim gura de aer proaspăt din fiecare duminică, cu un show elegant șşi cu o diversitate culturală şi artistică. Duminica aceasta, de la ora 15.00, ne purtăm paşii în lumea folclorului românesc. De aceasta dată, nu avem nume de legendă, ci tânăra generaţie. O samă de artişti cu totul speciali, autentici, cu voci bune, cu piese formidabile șşi cu puterea de a face spectacol la cel mai înalt nivel. Iosif Ciunterei ne propune un personaj de colecţie, de pe coclaurile sale, un înţelept care ne va povesti despre dragul de glia strămoşească şi despre cât e de important să ne iubim originile. Din Banat, soseşte la noi talentatul Florin Boita . Acesta cânta de ani buni, a câştigat numeroase festivaluri şi este foarte atent la repertoriu şi la port. Are daruri muzicale şi un duet cu Paul Surugiu Fuego, la fel ca şi maramureseanca Oana Tomoioagă . Oana este una dintre artistele speciale ale noului val, cu numeroase vizualizări on line, proiecte şi melodii care ajung la suflet. Nu se abate de la repertoriul special şi nici de la purtarea exemplară a costumului! De senzaţie este povestea de dragoste dintre cei doi câştigători ai consursului TVR-„Vedeta Populară”- Alexandra Chira şi Mihai Teacă ! Ei s-au cunoscut după concurs, au legat o relaţie de durată şi se susţin unul pe altul. Cei doi vin la noi cu cântece frumoase, în port exemplar, cântând împreună şi un duet de zile mari. Mai mult, Mihai a pregătit o demonstraţie la pian șşi un duet despre casa părintească alături de Paul Surugiu-Fuego. Moldova este reprezentată de frumoasa Nadia Duluman , o artistă care ne aduce plăcinte şi tradiţii de acasă şi care ne arată ce înseamnă focul moldovenilor. Tocmai din Bucovina, ireproşabilă, fără cusur din punct de vedere interpretativ, soseşte Angelica Flutur , într-un costum de vis si cu melodii de poveste, Paul Surugiu-Fuego ne-a pregătit şi el cântece speciale, alături de trupa Supermarket, dar şi de baletul condus de Florin Mariș! Producător Codruţa Prunariu Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu
 • 16:00
  Drag de România mea!
  Drag de România mea! *sezon nou *Partea a doua Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu Producător: Codruţa Prunariu
 • 17:00
  D’ale lu’ Mitică
  *sezon nou Prezintă: Mitică Popescu *DREPTUL LA AER CURAT, o investigaţie despre depozitările ilegale de deşeuri din Giuleşti Sârbi, Bucureşti. Realizator Camelia Robe Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 18:00
  Reteaua de idoli
  Realizator Irina Pacurariu
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 20:10
  Duminica filmului românesc
  Osânda-România, 1977 Regia: Sergiu Nicolaescu Cu: Amza Pellea, Ioana Pavelescu, Emmerich Schaffer *Dramă . Ecranizare după romanul "Velerim si Veler Doamne" de Victor Ion Popa. Condamnat la 10 ani de ocnă, după răscoala din 1907 şi după câţiva ani petrecuţi pe front, Manolache Preda se întoarce în satul său natal. Soţia l-a părăsit şi i-a vândut pământul, iar autorităţile îl privesc cu ostilitate, sătenii cu suspiciune şi copiii se ascund de el. Pentru a duce o viaţă normală, Manolache se angajează la boierul Leon, dar când acesta e omorât de doi ţărani revoltaţi, vina cade pe fostul ocnaş. *ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12 ) Redactor: Gabriela Onea
 • 22:15
  Ochi negri
  Film de artă * Ochi negri (Oci ciornie-Italia, Rusia, 1987) 112’ Prezentare Laurenţiu Damian 5’ Realizator: Liliana Chiţescu Regia: Nikita Mihalkov Cu: Marcello Mastroianni, Silvia Mangano, Marthe Keller, Elena Safonova *Premiul de interpretare masculină (Marcello Mastroianni)-Festivalul de la Cannes 1987 *Nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin (Marcello Mastroianni) *Nominalizări la premiile Globul de Aur, BAFTA si Cesar pentru cel mai bun film străin *Dramă , inspirată de povestirile lui Anton Cehov. Devenit chelner pe un vapor de lux, arhitectul italian Romano Patroni îşi deapănă cu nostalgie si umor povestea marii lui iubiri, în faţa unui prieten rus. Deşi însurat cu o femeie foarte bogată care-i asigura un trai fără griji, Romano s-a îndrăgostit de misterioasa rusoaică Anna Sergheevna şi de ochii ei negri, în timpul unui sejur la sanatoriu. Plecarea bruscă a Annei îl determină pe neconsolatul italian să facă o călătorie în Rusia, în căutarea iubitei, căreia îi jură că va divorţa, dar fără să-şi poată ţine promisiunea... *ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12 ) Redactor: Adriana Vulpe
 • 00:20
  MotorVlog
  Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 00:45
  Pescar hoinar
  Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
 • 01:20
  Duminica filmului românesc
  * Întoarcerea din iad -România, 1983 Regia: Nicolae Mărgineanu Cu: Maria Ploae, Constantin Brânzea, Remus Mărgineanu, Ana Ciontea *Dramă. Redactor: Gabriela Onea
 • 02:55
  Discover România
  *Cornel Coman Realizator: Diana Ilica
 • 03:05
  Sport
 • 03:12
  Telejurnal TVR2
 • 03:45
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:05
  România…în bucate
  TVR Craiova * Tăst Show Emisiune realizată de TVR Craiova Jurnalişt: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 04:30
  România…în bucate
  TVR Târgu Mureş * Cooking Show Emisiune realizată de TVR Târgu Mureş Jurnalişt: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 05:00
  Ferma
  Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!... Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri * Jurnalist TV: Sergiu Marinescu Emisiune de: Viorel Popescu şi Eugen Daniel Iancu