loader
Foto

Galerie foto

Campionii Cătălin Cazacu şi Ian Achim, noile vedete ale emisiunii Moto Magia

Din 22 martie, Cristina Şoloc vă aşteaptă cu o rubrică nouă la Moto Magia, unde veţi învăţa din secretele disciplinelor viteză pe circuit şi touring. Responsabili vor fi Cătălin Cazacu şi Ian Achim, iar „prima lecţie” începe pe TVR2 duminică, de la 11:30.

 

CĂTĂLIN HESON
CRISTINA ŞOLOC
Moto Magia

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Cătălin Cazacu, campion la motociclism viteză, şi Ian Achim, campion la călătorii pe două roţi, îngroaşă rândurile echipei Moto Magia în sezonul zece. Cei doi au acceptat invitaţia Cristinei Şoloc de a fi protagoniştii unui rubrici care să-i ajute pe telespectatori (motociclişti sau doar pasionaţi) să pătrundă mai adânc în tainele acestor două discipline atât de diferite: viteză pe circuit şi touring-ul.

Deşi aparent îi leagă aceeaşi pasiune, cea pentru două roţi, convingerile şi scopurile lor sunt total opuse, astfel că cei doi nu s-au putut abţine să nu se „războiască” în idei, încă de la prima întâlnire.

„Puteti afla câţi litri de benzină «au ars» Cătălin Cazacu şi Ian Achim, duminică, la 11.30 sau joi, în reluare la 24:30, pe TVR 2. Tot atunci, telespectatorii vor face cunoştinţă cu Diana Porumb, fostă profesoară, acum instructor moto, care a pregatit pro bono aproximativ 2000 de începători”, adaugă gazda Cristina Şoloc.

Motocicleta „vedetă” din emisiunea de duminică, va fi noul BMW S 1000 RR. Mai mult, Cristina Şoloc şi Cătălin Heson au pregătit pentru această ediţie şi concursuri cu premii, oferite pe pagina de Facebook a emisiunii.

Intră în lumea fascinantă a motoarelor, duminică, la 11:30, pe TVR 2!

2:05 Campionatul European de patinaj artistic ESPOO 2023

* program liber masculin-ora 19:00

*ceremonie VICTORY masculin ~15 minute-ora 22:01

Producator : Daniela Enachescu

Comentator Monica Bucur

4:40 Familia Borgia

Serial *(The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

Episodul 10

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

* Dramă istorică.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

 
La TVR 2, spectacolul Campionatului European de Patinaj Espoo 2023

Din 25 ianuarie, TVR 2 transmite, atât în direct, cât şi înregistrat, Campionatul European de Patinaj Artistic Espoo 2023 (Finlanda).

„Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi”, seriale în premieră la TVR 2

TVR 2 a început anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate.

Tânăra generație din folclorul autohton, la

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" vă dă întâlnire duminică, 29 ianuarie, de la ora 15.00 pe TVR2, când puteți revedea o gală care a ...