loader
Foto

Galerie foto

Campionii Cătălin Cazacu şi Ian Achim, noile vedete ale emisiunii Moto Magia

Din 22 martie, Cristina Şoloc vă aşteaptă cu o rubrică nouă la Moto Magia, unde veţi învăţa din secretele disciplinelor viteză pe circuit şi touring. Responsabili vor fi Cătălin Cazacu şi Ian Achim, iar „prima lecţie” începe pe TVR2 duminică, de la 11:30.

 

Cătălin Heson
CRISTINA ŞOLOC
Moto Magia

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Cătălin Cazacu, campion la motociclism viteză, şi Ian Achim, campion la călătorii pe două roţi, îngroaşă rândurile echipei Moto Magia în sezonul zece. Cei doi au acceptat invitaţia Cristinei Şoloc de a fi protagoniştii unui rubrici care să-i ajute pe telespectatori (motociclişti sau doar pasionaţi) să pătrundă mai adânc în tainele acestor două discipline atât de diferite: viteză pe circuit şi touring-ul.

Deşi aparent îi leagă aceeaşi pasiune, cea pentru două roţi, convingerile şi scopurile lor sunt total opuse, astfel că cei doi nu s-au putut abţine să nu se „războiască” în idei, încă de la prima întâlnire.

„Puteti afla câţi litri de benzină «au ars» Cătălin Cazacu şi Ian Achim, duminică, la 11.30 sau joi, în reluare la 24:30, pe TVR 2. Tot atunci, telespectatorii vor face cunoştinţă cu Diana Porumb, fostă profesoară, acum instructor moto, care a pregatit pro bono aproximativ 2000 de începători”, adaugă gazda Cristina Şoloc.

Motocicleta „vedetă” din emisiunea de duminică, va fi noul BMW S 1000 RR. Mai mult, Cristina Şoloc şi Cătălin Heson au pregătit pentru această ediţie şi concursuri cu premii, oferite pe pagina de Facebook a emisiunii.

Intră în lumea fascinantă a motoarelor, duminică, la 11:30, pe TVR 2!

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2