loader
Foto

Campionatul European de patinaj artistic 2020, la TVR

TVR 2, TVR 2 HD și TVR MOLDOVA au transmis probele Campionatului European de patinaj artistic de la Graz, Austria.

 

De miercuri, 22 ianuarie, până duminică, 26 ianuarie, TVR 2, TVR 2 HD și TVR MOLDOVA au transmis în direct Campionatele Europene de patinaj artistic, de la Graz, Austria.

Transmisiunile au putut fi urmărite online pe TVR+.


La competiție vor participa peste 120 de patinatori, din 33 de țări. România ar fi trebuit să fie reprezentată de Julia Sauter, clasată anul trecut pe locul 14, dar patinatoarea de origine germană nu este încă refăcută după o entorsă la gleznă.

TVR 2 va difuza, simultan cu TVR MOLDOVA, în direct, probele de concurs, de miercuri până sâmbătă. Gala de închidere va avea loc duminică, 26 ianuarie, de la ora 15:30.

  • TVR 2, program:

Miercuri, 22 ianuarie: ora 15:00 Program scurt băieți

ora 21:40 Program scurt perechi

Joi, 23 ianuarie: ora 11:00 Rezumat

ora 15:00 Program impus/dans

ora 21:40 Program liber- băieți

Vineri, 24 ianuarie: ora 11:00 Rezumat

ora 15:00 Program scurt–fete

ora 20:50 Program liber –perechi

Sâmbătă, 25 ianuarie: ora 15:00 Program liber/dans

ora 21:50 Program liber–fete

Duminică, 26 ianuarie: ora 15:00 Rezumat

ora 15:30 Gala de închidere

Întrecerile vor fi comentate de Monica Bucur și Alina Alexoi. Competiția va determina cotele de intrare pentru fiecare federație la Campionatele Europene 2021.

***

Dintre campionii europeni din 2019, doar reprezentanții Franței, Gabriella Papadakis și Guillaume Cizeron își vor putea apăra titlul pe gheața patinoarului Steiermarkhalle.

Spaniolul Javier Fernandez, cu 7 medalii de aur continentale în palmares, s-a retras, lăsând deschisă lupta pentru supremație în întrecerea masculină, iar la perechi, Vanessa James și Morgan Cipres au decis să facă o pauză, la fel ca și campioana olimpică Alina Zagitova. Campioana europeana din proba feminină, Sofia Samodurova a ratat selecția, fiind doar a 9-a în concursul din Rusia.

„Dacă francezii Papadakis și Cizeron sunt favoriții probei de dans, întrecerea feminina va fi una în care Eteri Tutberidze va arunca pe gheața patinoarului din Graz artileria grea. Antrenoarea care a dus o pe Alina Zagitova în 2018 la aurul olimpic vine în Austria cu trei patinatoare de excepție, toate trei excelente săritoare: Alyona Kostornaia, câștigătoarea la 16 ani a Grand Prix-ului de la Torino și alte două sportive de 15 ani, campioana mondială de junioare, Alexandra Trusova, prima patinatoare din lume care a sărit cvadruplu Lutz și vicecampioana lumii, Anna Shcherbakova. Interesant de urmărit și duelul pentru supremație în proba masculină între patinatorii din Rusia, Franța și Italia, în timp ce la perechi, fără James și Cipres rușii par a avea primele șanse”, spune Monica Bucur, jurnalist TVR.

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 70

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Un trecut secret

Film* Un trecut secret (His secret past-SUA, 2016) PREMIERĂ

Regia: Randy Carter

Cu: Brigid Brannagh, Gatlin Green, Austin James, Patrick Muldoon

*Thriller. Lily, fiica unei celebre scriitoare de romane poliţiste, este atacată de un individ în timp ce făcea jogging, dar un tânăr misterios, pe nume Mick, o salvează la ţanc. Între cei doi pare să se înfiripe o idilă, dar mama lui Lily şi şeriful local au îndoieli cu privire la trecutul lui Mick şi încep să facă investigaţii.

*

Redactor: Gabriela Onea

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2