loader
Foto

Bradul din cărți al emisiunii „În direct cu viața” pleacă în Vrancea

Echipa emisiunii „ÎN DIRECT CU VIAȚA” a împodobit un brad special. Cu ajutorul Editurii Litera, bradul a fost realizat din peste 200 de cărți, care abia așteaptă să fie citite.

 

Liana Stanciu
În direct cu viața

În luna decembrie l-ați văzut în platoul emisiunii prezentate de Liana Stanciu, „În direct cu viața” și sperăm că bradul din cărți a fost o sursă de inspirație pentru toți cei care citesc și iubesc cultura.

Membrii echipei spun că au ales ca în perioada sărbătorilor să ridice un brad din cărți pentru că exprimă perfect intenția emisiunii: respectul pentru educație, grija pentru planetă, iubirea față de limba română, aprecierea oamenilor care schimbă în bine lumea din jurul lor.

Pentru că multe școli din țară nu au biblioteci, iar elevii au nevoie de cărți pentru a învăța, prin intermediul emisiunii „În direct cu viața” școlile au fost invitate să se înscrie la o tragere la sorți pentru desemnarea unor viitori cititori. Pentru a primi brăduțul din cărți s-au înscris 15 școli din judetele Iași, Sibiu, Vrancea, Maramureș, Botoșani și Vaslui. Bucuria este mare știind că în urma tragerii la sorți cele 200 de cărți vor fi dăruite unei școli dintr-un sat mic si izolat din județul Vrancea.

„Ne dorim ca ÎN DIRECT CU VIAȚA să devină o platformă care să sustină campanii și initiative constructive pentru România. Donând bradul din cărți am făcut doar un pas mic, dar promitem că vor urma și alții în sezonul viitor. Câștigătorii bradului special, sunt elevii Școlii Cerbu, din comuna Jitia, județul Vrancea”, a spus Liana Stanciu.

(oar_w460)

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2