loader
Foto

Galerie foto

Bogăţiile toamnei în cămară, la “Sănătate cu de toate”

Duminică, 4 noiembrie, de la ora 12.30, la TVR 2, descoperiţi cum se pun cele mai bune conserve pentru sezonul rece, aflaţi o reţetă delicioasă de supă de porumb şi luaţi parte la o acţiune de ecologizare cu copiii din Bistriţa.

 

Sănătate cu de toate

Pornim ediţia cu un popas la fabrica de la Bălțătești, din judeţul Neamț. Aici se pregătesc cele mai bune conserve de toamnă, după reţete tradiţionale, folosind numai legume și fructe românești de cea mai bună calitate, fără conservanți, coloranți, aditivi.

Aici produc o gamă largă de produse, de la murături de tot felul, până la compot, dulceață, zacuscă, zarzavat pentru ciorbă, borș. Au și leuștean, pătrunjel sau mărar la sare. Descoperiţi bunătățile toamnei în cămară noastră, cu legume și fructe românești, ideale pentru cei ocupați dar care doresc sa se hrănească sănătos.

(w882) Conserve S

Un alt subiect pe agenda emisiunii este acţiunea de ecologizare pe care au făcut-o, împreună cu învăţătoarea, copiii dintr-o şcoală din judeţul Bistriţa. Cu ajutorul învăţătoarei copiii au descoperit că deşeurile pot fi resurse şi au creat costume din materiale reciclabile. Pe urmă au făcut şi o acţiune de ecologizare în lunca Bistriţei.

(w882) Copii acti

La final, aflaţi cea mai bună reţetă de supă de porumb, care, uimitor, e pregătită în trei variante:  vegană, apoi transformată în vegetariană și la final... cu de toate ca emisiunea. Porumbul folosit este D'Aucy,  din conserve de cea mai bună calitate, conservat al vapore, fără aditivi, conservanți sau adaos de apa, în cutii fără BFA (bisfenol A - compus chimic folosit în fabricarea anumitor plastice).

(w882) Supa crema

Producători: Larisa Avram şi Bogdan Ghiţulescu

Prezintă: Bogdan Ghiţulescu

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 73

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2