loader
Foto

Best of ”În direct cu viața”

Ediția difuzată sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 17:30, pe TVR2 ne amintește de un joc al copilăriei: "Flori, fete, filme sau băieți". Și nu glumim!  

 

Liana Stanciu
În direct cu viața

Îl revedem cu drag pe Nicu Bocancea, unul dintre cei mai buni floriști ai lumii. Ne reîntâlnim și cu artiștii care au creat coloana sonoră a filmului documentar "România Sălbatică": Mădălina Pavăl, compozitorul Alexei Țurcan, inginerii de sunet Horia Panaitescu și Dan Georgescu.

Îi ascultăm cu drag pe Ronnie Romero și pe Coiotu' Alin Dincă povestind despre concertul de la Arenele Romane. Și nu numai!

Rămâneți alături de noi!

Ne revedem la 17.30, ca în fiecare sâmbătă! Pe TVR2.

(w882)

***

Emisiunea ”În direct cu viața” este construită ca o agendă a celor mai interesante evenimente – fie că sunt culturale, sportive, educative etc. și a fost gândită cu scopul de a fi un reper pentru telespectatori. Informațiile sunt desprinse din realitatea proximă, acele lucruri pe care fiecare dintre noi le întâlnește în viața de zi de cu zi, însă nu mai are timpul necesar pentru a le acorda atenția cuvenită: subiecte interesante, dezbătute cu umor și cu non-conformism.

Gazda emisiunii este Liana Stanciu, moderator, influencer, om de televiziune şi radio care şi-a câştigat credibilitatea cu o mare experiență în presă și o cariera de necontestat în domeniul entertainment-ului și transmisiunilor în direct.

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2