loader
Foto

Galerie foto

Beneficiile mierii la "Sănătate cu de toate"

Duminică, 11 noiembrie, de la ora 12.30, la TVR 2, ne binedispunem cu reţete aromate de ceai, aflăm reţete vegane pline de savoare şi învăţăm despre miere în cadrul unei captivante lecţii de apicultură.

 

Sănătate cu de toate

Ediţia emisiunii debutează cu un moment de răsfăţ la Ceainăria Ramayana - un spaţiu relaxant şi pitoresc, unde putem evada din problemele zilei pentru a intra în universul ceaiurilor calde şi parfumate.  Diferitele ceaiuri pe care le putem savura aici ne aduc beneficii nenumărate. Bineînţeles că vor fi luate în discuţie şi  tipurile de ceaiuri recomandate pentru diferite tipuri de afecţiuni sau stări.

(w882)

Pentru a veni în sprijinul celor intresaţi de sănătatea lor, în continuarea emisiunii, Cristina Bâtlan ne dă numeroase informaţii despre dieta vegane, bogată in carbohidraţi si fibre (care provin din plante) şi  săracă in grăsimi. Această dietă este indicată în cazuri de obezitate, boli de inimă sau diabet. Pentru toţi cei interesaţi vor fi prezentate reţete vegane, nu doar sănătoase, ci şi gustoase, inclusiv dulciuri fără zahăr, de la un eveniment care a avut loc recent în Bucureşti.

(w882)

La finalul emisiunii vom beneficia de o lecţie utilă de apicultură. Gheorghe Timoftioaea din Roznov, Neamţ ne iniţiază în secretele acestei meserii, care poate deveni cu uşurinţă un hobby. Vom vedea cum se scoate mierea din rame şi vom afla ce este mierea crudă, cum se obţine păstura şi cum să deosebim produsele apicole naturale de cele false.

(w882)

 

Producători: Larisa Avram şi Bogdan Ghiţulescu

Prezintă: Bogdan Ghiţulescu

 

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 46

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2