Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Beneficiile mierii la "Sănătate cu de toate"
Marţi, 06 Noiembrie 2018
Duminică, 11 noiembrie, de la ora 12.30, la TVR 2, ne binedispunem cu reţete aromate de ceai, aflăm reţete vegane pline de savoare şi învăţăm despre miere în cadrul unei captivante lecţii de apicultură.
Alte legături
Sănătate cu de toate

Ediţia emisiunii debutează cu un moment de răsfăţ la Ceainăria Ramayana - un spaţiu relaxant şi pitoresc, unde putem evada din problemele zilei pentru a intra în universul ceaiurilor calde şi parfumate.  Diferitele ceaiuri pe care le putem savura aici ne aduc beneficii nenumărate. Bineînţeles că vor fi luate în discuţie şi  tipurile de ceaiuri recomandate pentru diferite tipuri de afecţiuni sau stări.

(w640)

Pentru a veni în sprijinul celor intresaţi de sănătatea lor, în continuarea emisiunii, Cristina Bâtlan ne dă numeroase informaţii despre dieta vegane, bogată in carbohidraţi si fibre (care provin din plante) şi  săracă in grăsimi. Această dietă este indicată în cazuri de obezitate, boli de inimă sau diabet. Pentru toţi cei interesaţi vor fi prezentate reţete vegane, nu doar sănătoase, ci şi gustoase, inclusiv dulciuri fără zahăr, de la un eveniment care a avut loc recent în Bucureşti.

(w640)

La finalul emisiunii vom beneficia de o lecţie utilă de apicultură. Gheorghe Timoftioaea din Roznov, Neamţ ne iniţiază în secretele acestei meserii, care poate deveni cu uşurinţă un hobby. Vom vedea cum se scoate mierea din rame şi vom afla ce este mierea crudă, cum se obţine păstura şi cum să deosebim produsele apicole naturale de cele false.

(w640)

 

Producători: Larisa Avram şi Bogdan Ghiţulescu

Prezintă: Bogdan Ghiţulescu