loader
Foto

Galerie foto

Autenticitate și excelență la “Drag de România mea!”

Paul Surugiu-Fuego v-a propus, pe 19 iulie, să revedeți o ediție „Drag de România mea!” difuzată în această primăvară. De la ora 15:00 la TVR 2 și pe TVR+. Emisiunea se difuzează în zilele următoare la TVRi și TVR MOLDOVA.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Se zice că o țară fără propriile rădăcini este cumva ca un soi de epavă de pe care vin și pleacă tot felul de lucruri, fără consistență. Ei bine, România ar fi mai tristă dacă n-am mai avea încă tradiții și n-am ține la ele. Iar noi ne propunem în permanență, din drag de România, să vă aducem în față oameni remarcabili, imagini puternice, muzică și valori, dar și eroi ai timpului prezent.  Nu e nevoie de rețete și nici nu ne lăudăm cu asta.  Avem cu ce ne mândri și e necesar să o facem la televizor!

(w882)

Duminica aceasta, la TVR 2, aveți parte de o celebrare cu totul specială a renumitului “Ansamblul Transilvania”, din Maramureș, care aniversează  în platoul emisiunii DRAG DE ROMÂNIA MEA 60 de ani de existență, cu surprize și momente unice!  Directoarea ansamblului, Iuliana Dăncuș, ne povestește despre istoria acestui fenomenal brand național și ne va introduce în lumea folclorului de calitate.

(w882)

Invitați să cânte și să povestească despre acest mare ansamblu al românilor sunt artiști de seamă precum Angela Buciu, Florentina și Petre Giurgi, tânăra Gabriela Ardusătan și maestrul Dumitru Dobrican!

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

Irina Loghin ne face să retrăim un moment de referință, cu amintiri interesante.

(w882)

De asemenea, veți cunoaște un erou al timpului prezent, Iosif Ciunterei, un tânăr care merge prin țară și caută să promoveze valorile autentice.

(w882)

El iubește România, cea reală, cea din lumea satului, pe care o povestește în istorii minunate. Astfel, din proprie inițiativă și din resurse proprii, artistul merge prin satele noastre și le prezintă oamenilor, pe canalul virtual “Cu Iosif pe coclauri”, tradiții, bătrâni simpatici, amintiri, simboluri autohtone și multă trăire pură, sinonimă cu patriotismul sincer.

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2