loader
Foto

Artiști iubiți, povești de suflet, la “Drag de România mea!”

Pe 3 februarie, de la ora 15.00 pe TVR 2, Paul Surugiu-Fuego vă așteaptă pentru a petrece împreună clipe speciale, cu multe emoții. Emisiunea este difuzată și pe TVR HD, TVRi și TVR MOLDOVA - aflați detalii în articol.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Revedem o ediţie cu artiști născuți în regiuni diferite ale României. Talentele lor în muzică, teatru, film, balet dau măsura bogăției și a rafinamentului, a iubirii de țară și de tradiții așa cum sunt ele cunoscute de generații în Muntenia, Moldova sau Banat, Dobrogea ori Bucovina.

(w882) Elena Gheo

Voci apreciate ale artei cântului de la noi au venit în studioul emisiunii prezentate de Paul Surugiu-Fuego: Stela Enache, Elena Gheorghe, Luminița Anghel, pentru acorduri pop, moderne, în timp ce folclorul românesc a fost reprezentat de Irina Loghin și Mioara Velicu.

(w882) Mioara Vel

Sunt alături de noi, pentru o după-amiază de suflet la TVR 2, actorii Costel Constantin și Alexandru Arșinel.

(w235) Alex Ars

Paul Surugiu-Fuego ne aduce în case nume de referință, artiști iubiți și oameni talentați.

Un moment de marcă a fost cel petrecut împreună cu Alexandru Arșinel - actorul care a definit un gen în teatrul românesc, un făuritor de umor, cu o carieră impresionantă de aproape 60 de ani.

A înveselit generații întregi alături de regretata Stela Popescu, iar în emisiunea noastră a dat naștere unui moment emoționant alături de Paul Surugiu-Fuego, lăcrimând cu gândul la părinții săi, la Stela Popescu, la toți cei dispăruți.

***

Trupa Florin Mariș Balet și grupul Supermarket se află în studioul emisiunii în fiecare ediție, pentru a ne oferi și ei clipe speciale în care ne vom bucura sufletul.

***

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, orele 15.00 şi ora 00:10

TVR HD: Duminică, ora 00:10

TVR Internațional: Sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

13:30 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)

14:00 Cursa prin istorie

Redifuzare

Realizator si producator: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Prezentator de Adriana Irimescu

Jurnalist: Stefania Țene

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2