loader
Foto

Artiști din Basarabia la ”Drag de România mea!”

Cea de-a şaptea gală a noului sezon al emisiunii ”Drag de România mea!” a adus cântece de suflet, oameni speciali şi artă la superlativ de peste Prut.​ Duminică, 26 noiembrie, de la ora 15.00, la TVR 2 ați făcut cunoştinţă cu unii dintre cei mai cunoscuţi artişti ai Republicii Moldova.  

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

A fost înfiinţată în anul 2011 sub numele Art Band, iar astăzi toată lumea îi cunoaşte ca DoReDoS.

(w882)

Cei trei membri ai trupei au venit, în premieră, pentru a ne povesti despre experienţa de la Eurovision 2018 şi pentru a ne interpreta muzică aleasă.

Este cantautor şi om de televiziune. Ady Carp ne-a adus șlagărele sale şi istorii despre colaborările avute peste timp cu artişti de seamă.

(w882)

(w882)

Considerată o legendă a Basarabiei ultimilor 30 de ani, Ludmila Bălan este "Maestru în Artă" din 1999.

(w882)

(w882)

Realizatoare de emisiuni pentru copii la televiziunea naţională, cântăreață de succes şi mama celebrului Dan Bălan de la O-Zone, Ludmila Bălan ne-a pregătit un mini recital inedit.

(w882)

Are doar 15 ani şi a obţinut locul 3 în finala unui concurs de talente din România.

(w882)

OIeg Spânu, noua revelație a Basarabiei, ne-a cântat şi a realizat, împreună cu Paul Surugiu-Fuego, un moment emoționant.

(w882)

Paul Surugiu - Fuego are și el daruri muzicale, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș!

(w882)

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2 şi TVR 2 HD: duminică - ora 15:00; sâmbătă - ora 23:50​

TVR Moldova: sâmbătă - ora 21:00

TVR Internaţional: sâmbătă - ora 21:00 (ora României)

Pentru eventuale modificări de program, vă rugăm să accesați programul pe site-ul TVR.

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

 

 

 

 

 

19:05 Anne cu "e" la sfârşit

* Anne cu "e" la sfârşit (ANNE WITH AN "E"-Canada, 2017-2019)

Cu: Amybeth McNulty, Geraldine James, R.H. Thomson, Lucas Jade Zuman

*Episodul 3

*Dramă family-adaptare a romanului "Anne de la Green Gables" de Lucy Anne Montgomery. În 1896, pe Insula Prinţul Edward din estul Canadei, Matthew şi Marilla Cuthbert, frate şi soră, trăiesc liniştiţi la mica lor fermă numită Green Gables. Apropiindu-se de vârsta a treia, cei doi se gândesc să adopte un băiat orfan care să-i ajute la treburile mai grele ale casei. Când ajunge la gară să ia copilul, Matthew descoperă că orfelinatul le-a trimis în schimb o fetiţă de 13 ani pe nume Anne Shirley, roşcată, guralivă, isteaţă foc şi cu o imaginaţie debordantă. Bărbatul se ataşează imediat de simpatica puştoaică, dar severa Marilla nu se lasă cucerită cu una, cu două. Nici restul comunităţii n-o primeşte cu braţele deschise pe orfana săracă, însă ea face faţă provocărilor cu inteligenţă, perseverenţă şi mai ales multă generozitate. Luptând să se facă acceptată şi să-şi găsească, în sfârşit, un cămin al ei, Anne va reuşi să transforme în bine viaţa noii sale familii şi a întregului orăşel.Redactori: Laura Bălan, Corina Feleagă

20:00 Puternici, impreuna

Premiera

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

 
Gală de colecție cu muzică din Basarabia la

Sezonul 11 al emisiunii "Drag de România mea!" înseamnă varietate şi gale unice cu artiști de seamă, oameni plini de talent, cu performanţe pe ...

Bijuteria ascunsă a Africii

Bijuteria ascunsă a Africii

publicat: luni, 04 decembrie 2023

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 12:30, la TVR 2 însoțim echipa Cap Compas într-o călătorie în Algeria, un tărâm fascinant care ne așteaptă să-i ...

La TVR2, revedem un serial pentru temerari: „Toate pânzele sus!

Peripeţiile căpitanului Anton Lupan şi ale prietenului său Pierre Vaillant pot fi urmărite la TVR2, de luni până vineri de la ora 10.30, din 4 ...