loader
Foto

Aplauze și excelență la "Drag de România mea!"

O ediţie specială "Drag de România mea!” s-a difuzat la TVR 2 și online pe TVR+, duminică, 10 mai, de la ora 15.00.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Fiecare săptămână vine cu noutăți la emisiunea „Drag de România mea!”, realizată cu dăruire de Paul Surugiu-Fuego și echipa sa.

Elementul cheie este diversitatea invitaților, a genurilor, a emoțiilor și a muzicii atent alese, pentru a vă face să petreceți două ore de neuitat, cu romantism și voie bună.

Artele se împletesc într-un melanj special, cu cinci mari simboluri ale lumii culturale autohtone, mărci înregistrate pentru domeniile din care vin. Asta pentru că România, cu toate hibele ei, mai are oameni valoroși, cu duiumul, iar aceștia trebuie să strălucească și să ajungă cu mesajele și cu arta lor în casele voastre.

(w882) Stoianele

Marea artistă de folclor mehedințean Angelica Stoican, care nu a mai apărut de ani buni la televizor, ne-a vorbit, cu devotament, despre carierea sa și despre importanța folclorului românesc. Ea a trăit și un moment emotionant oferit de fiica sa, Niculina Stoican, care a sosit la noi și ne-a povestit despre copilăria si exemplul oferit de mama sa.
(w882) Stoianele

De asemenea, Ana Pacatiuș, un monument de omenie, celebra interpretă de folclor din Banat, o apariție extrem de rară, ne-a adus o parte din cariera sa minunată și a făcut un duet de zile mari cu Paul Surugiu-Fuego.

(w882) Ana

Criticul de artă Doina Păuleanu, unul dintre cei mai apreciați oameni din arta românească, a povestit despre pictură și despre felul în care arta ne face viața mai frumoasă.

(w882) Doina

Minunatul interpret Gabriel Cotabiță este "responsabil cu romantismul", el aducându-ne o capodoperă a repertoriului său, din sutele de șlagăre strânse în cariera de peste 30 de ani, dar și un duet special.

(w882) Cotab

Actrița Florina Cercel ne-a oferit un omagiu tuturor artiștilor plecați dintre noi și ne-a povestit despre condiția actuală a actorului român.

(w882) Cercel

Nu ratați o ediție de colecție în care vom avea și șlagăre de la Paul Surugiu-Fuego, dar și baletul Florin Mariș alături și trupa Supermarket!

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

(w500) Fuego

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2