loader
Foto

"Ani de liceu" răsună în ultima ediție "Drag de marea mea!"

Ultima ediție a show-ului estival marca Paul Surugiu-Fuego a fost spectaculoasă. Artistul și-a luat rămas bun de la mare în stilu-i caracteristic. La TVR 2 și TVR HD, vineri, 30 august, ora 17.45.

 

Paul Surugiu - Fuego
DRAG DE MAREA MEA!

Povestea emisiunii de la mare a reprezentat un capitol special, un pariu și posibilitatea de a vă aduce marea mai aproape, cu bucurii, muzică de calitate și oameni speciali.

Paul Surugiu - Fuego oferă surprize și provocări unice pentru invitații lui. În această ediție, i se vor alătura îndrăgiții artiști Constantin Enceanu și Stela Enache.

Primul ne va cânta cu foc piese cunoscute din repertoriul său, încingând, la propriu, atmosfera, cu hore și cu veselia sa molipsitoare.

(w882) Enceanu

Diafana Stela Enache, care arată formidabil, ne reamintește de farmecul anilor de liceu, de minunatele sale experiențe din carieră, poftindu-ne și la o samba, direct pe nisipul fierbinte.

(w500) Stela Enac

Alături de Paul Surugiu - Fuego, artista va aduce un omagiu special, prin cântec, soțului său, renumitul compozitor Florin Bogardo.

Din această ultimă ediție nu va lipsi reportajul nostru special în care vedem cum s-a distrat artistul la masa pregătită de colegii săi, cu ocazia zilei sale de naștere. Vă așteptăm cu drag!

(w500) Stela Enac

Duminică, 1 septembrie, de la ora 15.00, puteți revedea, la TVR 2, primele două ediții estivale ale show-ului DRAG DE MAREA MEA!, din 2 și 9 august, cele care i-au avut ca invitați pe Ovidiu Komornyik, Simona Florescu, Mirela Pană, Viorela Filip, Viorica Chiurciu și Gheorghe Gheorghiu.

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

(w500) Fuego Drag

Program de difuzare:

TVR 2: vineri,  ora 17:45, sâmbătă, ora 14:00.

TVR HD: vineri, ora 17:45, duminică, ora 13:00

TVR Internațional: duminică, orele 6:00 și 17:30, ora României

TVR MOLDOVA: duminică, ora 15:00

7:50 Documentar 360°GEO

* Nomazii din Kârgâzstan (Nomades du Kirghizstan, Franţa-Germania, 2009) Redifuzare

*Cu piscuri atingând peste 7.000 de metri, masivul Tian Shan marchează frontiera dintre China şi Kârgâzstan. De câţiva ani, din cauza accelerării topirii gheţarilor, păstorii semi-nomazi care îşi urcă primăvara turmele pe păşunile alpine au tot mai multe probleme la traversarea cursurilor de apă, transformate în torenţi.

Realizator: Wolfgang Mertin

Redactor: Corina Feleagă

8:45 Teleshopping

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2