loader
Foto

Amintiri și povești de succes la „Drag de România mea!”

Paul Surugiu Fuego v-a invitat să petreceți după-amiaza de duminică alături el și de invitații săi. Pe 28 februarie, ați putut revedea o ediție a emoțiilor și a excelenței, la TVR 2, de la ora 15.00.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Edițiile emisiunii „Drag de România mea!” sunt disponibile online pe TVR+.

Săptămână de săptămână, duminica, de la ora 15.00, la TVR 2, emisiunea noastră reușește să ajungă la sufletul dumneavoastră.

Invitații lui Paul Surugiu-Fuego au performanțe și au reușit să se impună, în ani, în domeniile lor.

(w882) Parghel Sa

Astfel, am adus un omagiu minunatei Anca Parghel alături de Irina Sârbu, un artist polivalent, capabil de multe improvizații muzicale. Irina a venit împreună cu fiica ei, Ana Parghel, nepoata celebrei artiste Anca Parghel.

(w500) nepoata Pa

Îndrăgita Emilia Ghinescu ne-a adus cântecul său popular, ne-a vorbit despre familie și despre noua ei profesie, aceea de psiholog criminalist.

(w882) Ghinescu s

O apariție rară la televizor este Andreea Voica.

(w882) Andreea Vo

Artista iubită de folclor autentic din Banat, o formidabilă doinitoare, a venit la noi alături de soțul ei, instrumentistul Deian Galetin.

(w882) Deja sotia

Ei ne-au povestit despre povestea lor de dragoste, despre succes, despre folclor, dar și despre felul în care Andreea a evoluat în ani, ajungând-o din urmă pe celebra sa mamă, Nicoleta Voica. ​

(w500) p Costel C

L-am celebrat pe marele actor Costel Constantin, parte importantă a generației de aur. Am povestit despre artă, noi proiecte și despre poezie, maestrul pregătind împreună cu Fuego un moment special.

(w500) p Andreea

Ne-am bucurat și de prezența jurnalistei Andreea Berecleanu.

Iosif Ciunterei a făcut iar un popas pe drumurile patriei și ne prezintă detalii despre un meșteșug interesant, cusutul de mărgele, prezentat de două artiste, Alina și Genuca Ceuca.

(w500) p Ionut

De asemenea, băieții de la Supermarket au fost alături de noi, la fel și baletul condus de Florin Mariș, care a pregătit momente speciale alături de Paul Surugiu Fuego şi echipa emisiunii.

(w882) Paul Surug

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

7:50 Documentar 360°GEO

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012) Redifuzare

*Varietatea de arbori de cacao Nacional ce provine din Ecuador se mai numeşte şi "Cacao Theobroma" sau "mâncarea zeilor". Fructele sale cresc în provinciile îndepărtate şi în satele de pe râurile Santiago şi Napo.

Aromele speciale ale Theobroma sunt căutate de cei mai renumiţi maeştri ciocolatieri ai lumii; drept urmare şi producătorii săraci din zonă au o sursă stabilă de venit.

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

8:45 Teleshopping

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2