loader
Foto

Amintiri​, diversitate și emoții la ”Drag de România mea!”

Pe 9 octombrie de la ora 15.00, pe TVR2 și TVR+, Paul Surugiu-Fuego v-a invitat să urmăriți încă o ediție plină de voie bună ”Drag de România mea!”

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Fiecare duminică după-amiază înseamnă întâlnirea cu divertismentul clasic, divertismentul din trecut, dar şi cel din prezent, cu strălucire, varietate şi cu multă emoție.

Duminică, 9 octombrie, de la ora 15.00, în cea de-a doua Gală a noului sezon, a venit la noi, în premieră, Miki sau Mihaela Marinache, o voce plină de energie şi o elevă de seamă a regretatei Mihaela Runceanu.

(w882) Marinache

În perioada 20-22 octombrie 2022 se desfășoară la Târgovişte ediţia cu numărul 55 a Festivalului Naţional de Romanțe ”Crizantema de Aur”. Alina Mavrodin Vasiliu, directorul artistic al festivalului, ne-a adus toate informaţiile despre acest eveniment.

(w882) Mavrodin

Este actor, regizor, producător, poet, om de televiziune, compozitor și manager al Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești. Cu un stil şi o interpretare aparte, Dan Tudor ne-a povestit despre întâlnirile marcante ale vieții lui şi cântă, împreună cu trupa Supermarket, despre lumea în care trăim.

(w500) 5 Dan Tudo

Zona folclorică a Teleormanului este reprezentată de Gelu Voicu. Artistul este însoţit de fiul său şi acompaniat de taraful Lăutarii.

(w882) Gelu V

Gheorghe Gheorghiu a revenit la ”Drag de România mea!” cu şlagăre de colecţie, dar şi pentru a răspunde provocării unui Test al sincerităţii.​

(w500) 5 Gheorghi

Paul Surugiu - Fuego are şi el daruri muzicale alături de trupa Supermarket și de baletul condus de coregraful Florin Mariș!

(w882) Trupa

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:00

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

12:30 Cum vă merge ?

Sezon Nou

Producător: Cătălin Heson

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2