loader
Foto

Folclor autentic și momente memorabile la ”Drag de România mea!”

Duminică, 28 august, de la ora 15.00, pe TVR 2 ați putut revedea momente memorabile cu oameni rema rcabili din toate generațiile.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Fetiţa Zurli, Vrăjimăturica, Super-eroul Mulţumesc, Băieţelul Zurli sau Lulu - cel mai simpatic bucătar din lume. Pe scurt: Gaşca Zurli!

Jurnalista şi scriitoarea Mirela Retegan a fost la "Drag de România Mea!" cu gaşca ei trăsnită, pentru a ne povesti despre trupa-fenomen pe care a înfiinţat-o în urmă cu 15 ani.

(w882) Zurli

Vorbeşte perfect limba română, cântă muzică uşoară şi folclor tot în limba română şi a devenit cunoscut atunci când i-a impresionat pe juraţii unui concurs din România. Fang Shuang​ este chinezul care a cucerit ţara noastră cu talentul, perseverenţa şi onestitatea lui.

(w500) fang

A urcat pentru prima dată pe o scenă la vârsta de doar patru ani în cadrul emisiunii "Tip Top Mini Top". Artistă şi vlogger deopotrivă, Georgiana Lobonț ne încântă cu portul şi ritmurile populare din zona Ardealului.

(w882) Lobontz

Brândușa Covalciuc Ciobanu a explicat în emisiune exact cum se împacă un moldovean cu o ardeleancă.

(w882) Raoul

Este muzician, actor, prezentator de televiziune şi membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Raoul încântă publicul cu  melodii alături de Aner, un invitat special din Turda natală.

(w882) Caine si R

Paul Surugiu-Fuego vă invită să primiți daruri muzicale împreună cu trupa Supermarket și baletul condus de Florin Mariș!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:00

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

0:15 Destine ca-n filme (R)

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

Realizator Silvia Ionescu

Redactor Dana Ilie

din 26 martie //

(Reluare)

1:10 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală (R)

*O istorie care nu se învată la scoală

Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reușit să-și păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reunește figuri emblematice ale rezistentei anticomuniste românesti

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2