loader
Foto

Galerie foto

Alina Ionescu şi Fuego, la Gala Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic

Prezentatoarea emisiunii  "Zile cu stil", Alina Ionescu, a fost pentru a doua oara gazdă a Galei „Asociatiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-Romania (ASCHF-R)".

 

ALINA IONESCU
Paul Surugiu - Fuego

Vedetei TVR 2 i s-a alăturat artistul Paul Surugiu Fuego, prezentatorul emisiunii "Drag de România mea!", care, la invitaţia organizatorilor, a susţinut un recital plin de energie.

Alături de copii entuziasmaţi, Paul Surugiu Fuego a cântat şi a dansat şi a fost emoţionat de primirea călduroasă şi bucuria cu care a fost întâmpinat. El a promis că va veni în sprijinul nevoilor membrilor asociaţiei şi va face cunoscute opiniei publice problemele pe care aceştia le întâmpină în fiecare zi.

(oar_w460)

Anul acesta, Gala „Asociatiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România" s-a desfăşurat sub sloganul "Cunoaște lumea mea", iar Alinei Ionescu, primul Brand Ambasador al Asociației, i s-au alăturat şi alte vedete din showbiz. Gazda emisiunii "Zile cu stil" a donat asociaţiei, anul trecut, veniturile din vânzările unei colecții de bijuterii, "Dare to Dream", realizată special pentru ASCHF-R.

ASCHF-R are 29 de ani de activitate suţinută în România, 14 sucursale în întreaga ţară şi militează pentru o lume în care copiii şi tinerii cu dizabilități să fie considerati membri cu drepturi depline ai societăţii. Asociaţia dezvoltă programe pentru cei în nevoie în vederea facilitării incluziunii sociale.

22:05 Războinicii

Film*(IN FULL BLOOM-SUA, Japonia)

Regia: Reza Ghassemi, Adam VillaSeñor

Cu: Tyler Wood, Yusuke Ogasawara, Sean McCracken, Hiroyuki Watanabe

*Film de acţiune, dramă. În Tokio, după cel de-al Doilea Război Mondial, campionul de box neînvins al Japoniei, Masahiro, se antrenează pentru viitorul său meci împotriva challengerului american, Clint Sullivan. Sullivan, încă bântuit de amintirile din război, are de înfruntat şi influenţa periculoasă a mafiei japoneze, Yakuza. În mijlocul tensiunilor politice, drumurile paralele ale celor doi luptători testează limitele spiritului uman.

Redactor: Vlad Ţurcan

23:50 Rivalii (R)

Rivalii

Producator: Marina Almasan,

Organizator productie: Laurentiu Baciu

Colaboratori: Costin Teodorescu si Raluca Tudor

Prezentatori: Marina Almasan si Dan Helciug

Jurnalisti: Mirela Vasile, Adrian Banuta

Realizatori: Marina Almasan, Andreea Baciu

Regizor artistic: Dan Manoliu

Coproducator: Astra dell Arte

(Reluare)
 
TELEȘCOALA: Limba japoneză, lecția 3 / VIDEO

TELEȘCOALA: Limba japoneză, lecția 3 / VIDEO

publicat: vineri, 27 septembrie 2024

Silvia Pătraşcu ne-a propus lecţia 3 a cursului de limba japoneză, vineri, 27 septembrie, în emisiunea Teleșcoala, prezentată la TVR 2.

TELEȘCOALA: limba semnelor, lecția 2 / VIDEO

TELEȘCOALA: limba semnelor, lecția 2 / VIDEO

publicat: vineri, 27 septembrie 2024

Lena Dermengiu ne-a propus lecţia 2 a cursului de limba semnelor române, vineri, 27 septembrie, în emisiunea Teleșcoala, difuzată de TVR 2.

Bătălia de la Salamina

Bătălia de la Salamina

publicat: vineri, 27 septembrie 2024

Al doilea episod din docu-ficțiunea ”Pentru Atena” (”Au nom d’Athènes”), produsă de Fabrice Hourlier, care prezintă războaiele medice, de la ...

 

#tvr2