loader
Foto

„Al patrulea gong: Apel la supraviețuire”

În 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naţionale, TVR 2 a programat de la ora 14.00 (cu difuzare pe TVR MOLDOVA de la ora 15.00) documentarul  semnat de Elena Dinu, un adevărat semnal de alarmă al oamenilor de teatru din România.

 

Invitați: Mircea Rusu, Crina Lință (Președinte Arte dell'Anima), profesor Bogdana Darie (UNATC), Crina Matei, Marinela Țepuș (director al Teatrului Nottara), Demeter András, Alexandru Voicu, Delia Riciu, Sever Bârzan, George  Constantinescu (Teatrul de Artă), Silvia Gagu, Eduard Boț, Dana Porlogea, Răzvan Dragu, Bianca Holobut (coordonator TheDreamers).

Timp de mai multe luni, în 2020, reflectoarele sălilor de teatru au fost stinse și decorurile au rămas, asemenea celor mai mulți actori, într-o tristă așteptare. Actorii au rămas fără obiectul artei și unii chiar și fără venituri. A fost greu și pentru manageri, care au fost nevoiți să găsească o soluție pentru a-i ține aproape pe spectatorii virtuali, dar a fost greu și pentru consumatorii de teatru.

(w882)

Intervievații au povestit propriile experiente. Unii s-au angajat vânzătorii în supermarket, alții barmanii, alții au trăit din veniturile părinților, alții din economii.

5:50 Ferma (R)

Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!...

Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu

(Reluare)

6:40 Teleshopping

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", a fost acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2