„Nu ţin cu dinţii de funcţie, pentru că nu ea mă definește, ci ceea ce las în urmă”
joi, 22 octombrie 2020
Pe 24 octombrie, ora 10:00, Daniela Zeca Buzura l-a avut invitat la ’’Mic Dejun cu un Campion’’ pe Adrian Majuru, istoric, antropograf, profesor şi jurnalist, managerul general al Muzeului Municipiului Bucureşti. | VIDEO

’’Dosarul urban al Ţărilor Române poate fi cercetat pentru ultimii 300 de ani, iar interlocutorul nostru urmăreşte această temă cu profunzime: obiceiurile culinare, intimitatea, profesiile, felul de a se distra - tocmai pentru a restitui farmecul unei lumi dispărute’’ – spune Daniela Zeca Buzura în deschiderea ediţiei de astăzi la Mic Dejun cu un Campion.

La doar 52 de ani, aşa cum este normal de altfel pentru recunoaşterea meritelor profesionale în carieră, Adrian Majuru este managerul Muzeului Municipiului Bucureşti, funcţie prin care administrează 20 de imobile – muzee şi case memoriale.

(w640)

În egală măsură, Adrian Majuru este profesor-invitat la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism ’’Ion Mincu’’ din Bucureşti, un colaborator fidel şi serios al mai multor publicaţii şi un pasionat cercetător al ’’geografiei umane’’, temă cu care şi-a dat un redutabil doctorat în domeniu. Un profesionist cu multe proiecte, care şi-au arătat valabilitatea, cel puţin în cei mai recenţi trezeci de ani ai României postdecembriste şi un atent observator care pune sub lupa istoriei, fizionomii şi comportamente care definesc societatea românească aşa cum a fost, este şi ar trebui să fie.

’’Perseverenţa ne scapă de frică’’ se pare că este crezul care l-a mobilizat pe Adrian Majuru chiar şi în momentele mai puţin faste, în care destinul instituţiilor care administrau patrimoniul nu era cel mai fericit. A perseverat. A crezut. A acţionat.

Lipsite de interes, şi, pe cale de consecinţă, de resurse materiale şi financiare adecvate rolului pe care ar fi trebuit să-l aibă, deseori conduse de oameni care-şi consumaseră vitalitatea şi interesul profesional, aceste instituţii de cultură bucureştene păreau din ce în ce mai prăfuite şi ieşite din circuit. Nu numai ca flux de vizitatori, dar şi ca funcţionare, ca programe culturale, expoziţionale, educaţionale. Erau parcă încremenite în timp şi, parcă fără să sesizăm, lumea se schimbase.

Adrian Majuru a ştiut cum să le pună din nou pe hartă, cum să le facă să devină o alternativă pentru petrecerea unui timp de calitate, pentru educaţie, pentru ca muzeul să fie, cu adevărat, o ’’şcoală altfel’’. Spaţiul muzeal a devenit prietenos, a căpătat strălucirea pe care n-a avut-o niciodată.

Expoziţiile sunt acum creative şi interactive, sunt însoţite de cele mai multe ori de cataloage şi albume serioase – adevărate instrumente de studiu şi documentare -, concepute de specialişti care şi-au redescoperit entuziasmul. Clădirile au intrat, rând pe rând, cu ajutorul fondurilor europene şi al administraţiei locale, într-un amplu proces de restaurare şi echipare. Proiectele punctuale, digitalizarea, reconfigurarea expunerii, extinderea activităţilor, performanţa cercetătorilor, muzeografilor, conservatorilor, restauratorilor din cele mai diverse domenii, deschiderea către public, accesibilitatea şi transparenţa, training-ul angajaţilor, stima de sine a celor care lucrează în sistem, deschiderea unor noi sedii, toate acestea au fost elemente care au făcut din Muzeul Municipiului Bucureşti (cu toate instituţiile componente) un brand de excelenţă al capitalei. ’’Oraşul este un jurnal colectiv’’ – spune Adrian Majuru, cu convingere.

(w640)

Dar pentru ca aceasta să se întâmple a fost nevoie de un om cu o viziune pe termen lung, un specialist îndrăgostit de meseria lui, nu mai puţin pretenţios şi dur în decizii, care s-a priceput să dirijeze cu fermitate şi diplomaţie un mamut instituţional.

Pare un om modest şi liniştit dar, Adrian Majuru, şi-a impus un program de lucru şi de cercetare susţinut, cu ţinte precise şi cu rezultate palpabile. Scrie, conferenţiază, este deseori invitat în ţară şi peste hotare. Este activ, energic, dedicat, premiat.

’’Era prin 2005, când, în grila TVR Cultural intra ’’Arta.ro’’, un magazin cultural cuprinzător care avea la fiecare ediţie un invitat care susţinea tema emisiunii, dincolo de rubricile curente. Ediţia cu care am lansat emisiunea l-a avut ca prim invitat pe Adrian Majuru, pe atunci muzeograf la MMB. Ne cunoscuserăm cu mai mulţi ani în urmă, la cursurile anuale organizate de Ministerul Culturii pentru specialiştii din instituţiile din toată ţara. Pe atunci activam ca muzeograf în cadrul Oficiului Naţional pentru Documentare şi Expoziţii de artă. Şi pentru că mi-a lăsat o foarte bună impresie ca specialist şi ca om, am decis să-l invit. A fost un ghid excelent care a expus istoria urbei mai ales prin prisma psihologiei colective, prin mentalităţile şi profilul personajelor care colorau epoca pentru a face un portret coerent unui oraş cu un destin atât de sinuos. Şi nu a fost ultima colaborare. L-am invitat de mai multe ori pentru că ştiam că tema pe care o puneam în discuţie nu avea să pornească de la idei comune, deseori vehiculate, ci avea să aducă mereu ceva inedit spus într-o manieră avizată şi nonconformistă. Mă bucur mult că prietenul şi colegul meu Adrian Majuru este astăzi cel care conduce – într-o conjunctură nu tocmai favorabilă culturii – destinele unui muzeu atât de complex. Este omul potrivit, la locul potrivit’’ – Ileana Ploscaru Panait – producătorul emisiunii.

Aşadar, seriozitatea profesională, managementul unui complex de instituţii care stau sub administrarea Muzeului Municipiului Bucureşti, abilitatea de a gestiona mijloace, oameni şi situaţii, diplomaţia abordării unor contexte, nu o dată contondente, dar şi pariul – câştigat – cu profesioniştii adevăraţi care cred în meseria lor, au făcut din Adrian Majuru, un om respectat şi unul dintre cei mai tineri specialişti care-şi merită pe deplin, locul pe care îl ocupă. ’’Nu ţin cu dinţii de funcţie, pentru că nu ea mă defineşte, ci conţinutul ei, ceea ce las în urmă’’ îi mărturiseşte Adrian Majuru, Danielei Zeca Buzura, amfitrionul emisiunii ’’Mic Dejun cu un Campion’’.

Portret de artist: CAROL POPP DE SZATHMÁRI

(oar_w460)

’’Carol Popp de Szathmári, desenator și acuarelist’’ este o expoziţie organizată de Muzeul Municipiului Bucureşti care prezintă în spaţiul casei – atelier al soţilor Frederic şi Cecilia Cuţescu Stork o preţioasă selecţie de 20 de lucrări de grafică, care necesită condiţii speciale de conservare. Sunt obiecte de artă unice şi fragile, speciale prin valoarea lor artistică şi prin mărturia documentară asupra epocii contemporane artistului.

Pictor şi gravor, fotograf şi documentarist, Carol Popp de Szathmári, a fost o personalitate creatoare care a lăsat în urma sa un însemnat patrimoniu: s-a numărat printre primii zece fotografi din Europa de la sfârşitul secolului XIX, într-o perioadă în care această nouă modalitate de captare a imaginii era la primele ei experimente. Prin mărturiile pe care le-a consemnat în lucrările sale de desen, gravură, pictură şi fotografie realizate în urma deselor călătorii pe care le-a întreprins, Carol Popp de Szathmári, a ilustrat societatea românească a secolului XIX care, altfel, ne-ar fi rămas necunoscută.

Desenează şi pictează multe peisaje Szathmári fiind considerat, în istoria artei autohtone, drept părintele acuarelei moderne. De-a lungul vieţii a realizat un număr impresionant de portrete de ţărănci sau ţărani purtând costume tradiţionale, redate în detaliu – o sursă documentară nepreţuită pentru contemporani dar şi ale Familiei Regale şi aristocraţiei româneşti.

Carol Popp de Szatmari a fost un adevărat cetăţean al lumii şi una dintre acele personalităţi care a avut o influenţă de necontestat în istoria artelor şi a fotografiei.

Recomandare de lectură din raftul Librăriei Cărtureşti: ’’Istoriile alimentaţiei’’ de Jacques Attali, un volum de sociologie şi antropologie, apărut în 2020, la Editura Polirom în Colecţia Plural.

(w640)

Astăzi, când explozia de cooking-show a umplut mapamondul, devenind un format de divertisment televizat din ce în ce mai ’’gustat’’ de public, când la nivel mondial se pune în discuţie risipa alimentară şi poluarea care au adus planeta foarte aproape de colaps, când discursul despre sănătate şi diete preocupă mai mult ca niciodată guverne sau simpli indivizi, când obezitatea a devenit subiectul politicilor publice de sănătate şi când, la polul opus, se moare de inaniţie şi se prevede o reală criză alimentară globală, Jacques Attali este autorul care pune în atenţia cititorilor o carte despre istorie. O istorie a alimentaţiei care lansează întrebări fundamentale menite a răspunde, într-un fel, punctului în care am ajuns acum. Cum spune autorul: ’’Înţelegerea acestei istorii este fundamentală dacă doriţi să vă preocupaţi de propriul dumneavoastră regim alimentar, să mâncaţi sănătos şi bine – şi să salvaţi natura, de care depinde supravieţuirea omenirii.”

***

Difuzare TVR2: sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 10:00

Reluari TVR2: luni, 26 octombrie 2020, ora 10:00

marţi, 27 octombrie 2020, ora 5:00

Difuzare TVR3: duminică, 1 noiembrie 2020, ora 7:55

Difuzare TVRI: sâmbătă, 31 octombrie 2020, ora 9:00

Difuzare TVRM: sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 10:00

 • 01:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Producător Marina Almășan Realizatori :Dana Grigore și Elena Cristescu. Redactori: Laura Demeter, Costin Teodorescu, Mirela Goldic Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 02:00
  România…în bucate
  TVR Iaşi * Descriptio Moldaviae Emisiune realizată de TVR Iaşi Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 02:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Emisiune realizată de TVR Cluj Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 03:00
  FILLER
  călătorie iarnă (din mapa de rezerve)
 • 03:07
  Telejurnal TVR2
 • 03:40
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:00
  Documentar360°-GEO
  *Kenya-în paşi de dans (Kenya, alors on danse, Franţa-Germania, 2019) Realizator: Myriam Bou-saha Redactor: Corina Feleagă
 • 05:00
  Destine ca-n filme
  Prezintă: Iuliana Marciuc Producători: Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma Realizator Silvia Ionescu Redactor Dana Ilie
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu
 • 06:00
  Cap compas
  Producator: Elena Dinu
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 08:00
  Strop şi balonaş
  Serial copii*(Splash and bubbles-SUA, 2016) PREMIERA * Episoadele 13 si 14 /40 Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia * Animaţie . Peştişorul galben Strop şi prietena lui pictată în culori vii, Balonaş, locuiesc în Oraşul de Coral din adâncul oceanului. Împreună cu ceata lor de prieteni, din care fac parte căluţi de mare, meduze şi caracatiţe, ei explorează reciful, descoperind diverşi „cetăţeni ai mărilor”, care sunt dornici de distracţie, dar şi de a învăţa lucruri noi şi interesante. *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 09:00
  MotorVlog
  Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 09:30
  Generaţia Fit
  *În cadrul programului vor fi oferite antrenamente de fitness şi gimnastică autorizate pentru începători şi avansaţi, coordonate de către profesori autorizati, sfaturi ale unor medici nutriţionişti şi o reţetă sănătoasă pentru sportivi şi publicul larg! Gazde: antrenori Diana Preda şi Gabriel Toncean Producător: Ştefan Stănescu Coproducție TVR-FRCF
 • 10:00
  Mic dejun cu un campion
  *sezon nou Amfitrion: Daniela Zeca Buzura *Invitat: Dinu Flămând -poet, eseist, traducător, diplomat, jurnalist şi comentator politic. Trăieşte şi lucrează în Franţa şi România. ’’Am plecat din România când n-am mai găsit niciun motiv să mă stimez’’-spune Dinu Flămând care a petrecut 20 de ani la microfonul Radio France International. Rămâne ca literatura română să îi recupereze complet poezia, eseurile şi traducerile. Este mereu pe drum, tentând nu o dată soarta care, generoasă, i-a creat o multitudine de oportunităţi la care, în mod normal, nu s-ar fi gândit. Dar numai cine nu riscă, nu câştigă, nu-i aşa? Este un principiu pe care Dinu Flămând l-a aplicat, atât vieţii personale, cât şi activităţii de scriitor şi traducător. Oricine parcurge biografia sa, nu se poate să nu-şi pună întrebarea: Oare când o fi avut timpul fizic de a scrie atât de mult (aproape 20 de volume de poezie publicate, eseuri critice), de a traduce titluri reprezentative din literatura franceză, spaniolă, italiană și portugheză, de a călători în toată lumea, de a privi cu un ochi atent şi neiertător realităţile lumii contemporane şi de a le comenta ca jurnalist în presa scrisă sau la radio. ’’În momentul în care tratăm culutura ca pe o marfă din supermarket, scriitorul este obligat să rămână un revoltat’’. Subscriem părerii sale şi vă invităm să-i fiţi aproape la întâlnirea de la Grădina Cărtureşti-Verona alături de Daniela Zeca Buzura. Producător: Ileana Ploscaru Panait
 • 11:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 12:00
  Descălecaţi în Carpaţi
  *sezon nou *Colţ de rai cu natura şi cai *Iubeşte caii! Vizitează hergheliile româneşti. Karl Reiter, austriac şi antreprenor, este un exemplu pentru noi toţi cei descălecaţi în Carpaţi. Karl şi-a înobilat viaţa trăind între şi pentru cai. În sudul Austriei. Unde are depotrivă grijă de oameni şi de fiinţele fără grai. Cunoaşte România datorită cailor ei. L-am cunoscut la Heghelia Beclean. Karl Reiter este întemeietorul turismului de wellness în Europa. Aşa că l-am urmat şi la cel mai premiat complex wellness din sudul Austriei, acolo unde adulţii care vor intimitate șşi familiile cu copii au hotelurile lor distincte. ŞȘi cel mai mare SPA din Europa. Producător Răzvan Petrişor
 • 12:30
  Cap compas
  *sezon nou * Repere azere Producator: Elena Dinu
 • 13:00
  Gala umorului
  * Prima parte * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 14:00
  Gala umorului
  *Partea a doua * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 15:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Prima parte Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Colind Andra Matei + Gabriela Comaneci ( Bucovina) Medicul Cătălin Cîrstoveanu -Neonatologul Cătălin Cîrstoveanu, numit de către părinţi "Îngerul copiilor", este şeful Secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Marie Curie. Maria Baltac -În urmă cu 19 ani s-a născut prematur având doar 650g, ajutată de medicul Cătălin Cîrstoveanu . Acum este studentă la edicină şi îşi doreşte să ajute toţi oamenii. Mariana Pachis -un artist complet (scenograf, pictor, sculpltor) violonista Valentina Daniela Coţofană Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 16:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Cristina Strecopitov -Actriţă-magician. Cristina Strecopitov este considerată de media prima femeie magician din România! Gabriel Dorobanţu -Vine să ne spună povestea cântecului “Hai, vino iar în gara noastră mică” Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 17:00
  Fraţi de viţă
  PREMIERĂ Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 17:30
  MotorVlog
  *sezon nou Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 18:00
  Zile cu stil
  *sezon nou * Colecţia street-style *Dieta indiană, cu Maria Mihăila *Ruta Sănătăţii ne conduce pe căile Neurologiei *Cât şi cum îi afectează pe copiii noştri doza de online pe care le-o oferă şcoala, ne spune psihologul Eduard Puiu. *Reţete şi sfaturi preţioase, în domeniul cosmeticii, cu Ioana Marinescu *Interviu cu Saveta Bogdan, artist folclor Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 19:55
  FILLER
  *Moş Crăciun *ep.4
 • 20:10
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film*(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Cat Stevens, poreclit „Doc”, mare pistolar şi cartofor, face echipă cu agentul de asigurări Hutch Bessy, zis şi „Earp”, ca să descopere cine a jefuit un tren care transporta banii unei bănci. Fiindcă hoţul n-a ezitat să-i ucidă cu sânge rece pe pasagerii trenului, Earp bănuieşte o mai veche cunoştinţă de-a lor, pe banditul Bill Sant’Antonio, care şi-a înscenat propria moarte şi se ascunde împreună cu banda lui în apropierea graniţei mexicane. Redactor: Cristina Crăciun
 • 22:05
  Viaţa visată
  Serial*(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Sicilia, 1921. Carmela Carrizzo, soţie şi mamă a cinci copii, devine ţinta obsesiei lui Vincenzo Spano, un vătaf fără scrupule, care, neputând s-o seducă, o persecută până la a-i ucide soţul şi a-i lăsa unul dintre fii neputincios. Ca o leoaică în stare de orice ca să-şi salveze puii, Carmela îşi adună toate forţele şi porneşte împreună cu copiii ei într-o călătorie lungă şi primejdioasă peste ocean, către America. Familia se instalează într-un apartament din cartierul newyorkez Mica Italie, unde curajoasa siciliancă îndrăzneşte să viseze la o viaţă mai bună decât cea de care fugise. Dar „pământul făgăduinţei” este, în realitate, o ţară dominată de criza economică şi de prohibiţie, iar necazurile nu vor întârzia să reapară. Redactor: Adriana Vulpe
 • 23:00
  Distractiile lui Cazacu
  PREMIERA *În fiecare episod vom avea un invitat/ vedetă. În prima parte vom lua invitatul de acasă cu o maşina. În drumul nostru către locaţie surpriză vom avea un interviu cu invitatul. Interviul se doreşte a fi haios dar şi plin de emoţie. Totodată căutăm ca prin acest interviu să învăţăm câte ceva de la fiecare invitat al nostru. În partea a doua apare elementul distracţie. Invitatul împreună cu prezentatorul se vor distra în locaţii diferite dar atent alese cu un spectru foarte larg de la parcuri de distracţii, sărit cu paraşuta cât şi în locuri elegante gen restaurant, club. Gazda Cătălin Cazacu Invitat: Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 23:35
  Zile cu stil
  Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 00:30
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film *(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Redactor: Cristina Crăciun
 • 02:25
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Drama Redactor: Adriana Vulpe
 • 03:20
  Sport
 • 03:27
  Telejurnal TVR2
 • 04:00
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:15
  Strop şi balonaş
  Serial copii *(Splash and bubbles-SUA, 2016) Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia *Episodul 13 si 14 *Animaţie . *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 05:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu