loader
Foto

Adrian Despot: “Pe scenă sunt cu totul alt om” | VIDEO

Invitat de Irina Păcurariu într-o ediție specială „Rețeaua de idoli”, luni, 17 octombrie, de la ora 20, la TVR 2, artistul care a spus în repetate rânduri „nu mă simt acasă în show-business, dar asta cred că se vede” a făcut câteva mărturisiri de suflet.

 

Irina Păcurariu
Rețeaua de idoli

Despre Adrian Despot, solistul trupei „Vița de vie”, se știe că este un artist talentat. Mai mult, iubitorii muzicii îi cunosc exigența, iar după mai bine de 30 de ani de carieră, Adrian Despot este, pe lângă interpret, compozitor și producător cunoscut în lumea muzicală.

“Pe scenă sunt cu totul alt om. Sunt cel mai prietenos și cel mai vesel și cel mai energic “Adrian” care poate fi. Fanii noștri știu că preferăm întotdeauna o strângere de mână după concert decât să dăm autografe. Interacțiunea aceasta umană atât de simplă și de naturală cred că ne reprezintă cel mai bine”, i-a povestit Adrian Despot Irinei Păcurariu.

Știați că de foarte tânăr Adrian Despot a cunoscut lumea showbiz-ului? Mama solistului de la „Vița de vie” a fost textier, și încă unul apreciat. Corina Despot a fost cea care s-a ocupat de pregătirea muzicală a solistului „Vița de vie” și l-a susținut să participe la “Școala Vedetelor”, emisiunea care a reprezentat rampa de lansare a lui Adrian Despot, la începutul anilor 90. Și tot la „Reţeaua de Idoli”, Adrian Despot va vorbi și despre tragedia Colectiv, la care a fost martor. După 7 ani, muzicianul va face un emoționant și copleșitor exercițiu de sinceritate.

Irina Păcurariu: Te rog să îmi povestești cum ai chemat-o pe mama ta prima dată la un concert.

Adrian Desport: N-a fost nevoie s-o chem, pentru că mama de abia aștepta. Mama nu a tolerat foarte bine faptul că eu am plecat de la Școala Vedetelor, pentru că ea și-a dorit toată viața să vadă copilul la televizor, că acolo e bine. Așa că venea la toate concertele de la început și nu doar că venea la concert, venea și în backstage și ne aducea ciocolată. În momentul în care am înțeles că nu trebuie să-mi demonstrez decât mie, că lupta mea este cu mine, nu cu oamenii cu care mă întâlnesc în viața de zi cu zi, atunci am sunat-o pe mama și am invitat-o la primul concert. Nu doar atât, ci am luat-o de la intrare și am dus-o până în spate, la locul ei.

Am descoperit o plăcere mare atunci când muzica noastră reușește să lege destine. Sunt oameni care sunt împreună, au întemeiat o familie și au copii, întâlnindu-se la un concert „Vița de vie”. Pentru ei, melodiile noastre înseamnă, poate, la fel de mult cât au însemnat pentru noi atunci când le-am făcut. Iubesc lucrul acesta!”.

(w882)

Urmăriți emisiunea și pe TVR+!

0:15 Destine ca-n filme (R)

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

Realizator Silvia Ionescu

Redactor Dana Ilie

din 26 martie //

(Reluare)

1:10 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală (R)

*O istorie care nu se învată la scoală

Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reușit să-și păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reunește figuri emblematice ale rezistentei anticomuniste românesti

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2