loader
Foto

Galerie foto

A 24-a ediție SuperBlog restartează creativitatea în blogosferă

Primăvara aceasta, superbloggerii sunt pregătiți să restarteze creativitatea în online. La 1 martie 2022 a început o nouă ediție SuperBlog – cea mai longevivă și cunoscută competiție de blogging din România. TVR2 este partener media al proiectului.

 

Încă de la lansare, în toamna anului 2008, SuperBlog atrage deopotrivă bloggeri și branduri dornice să (re)descopere sinergii între mediul de business și blogosferă. Deși competiția este recunoscută drept un maraton dificil prin prisma ritmului, cerințelor, concurenței acerbe și a caruselului de emoții, concurenții se ambiționează să-și perfecționeze calitățile de comunicatori online, cultivă noi parteneriate, învață lucruri noi despre content marketing, câștigă premii și vizibilitate. La rândul lor, companiile-sponsori iau pulsul mediului 2.0, se promovează într-un context inedit, identifică potențiali „avocați de brand” și susțin evoluția și profesionalizarea blogosferei.

În noua ediție, Spring SuperBlog 2022, deja s-au aliniat la start zeci de bloggeri, iar înscrierile continuă pe toată durata competiției. În perioada 1 martie – 15 aprilie 2022, superbloggerii vor primi câte o nouă probă în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, pentru fiecare având timp de lucru o săptămână. Probele sunt propuse de către sponsorii competiției și au legătură cu domeniile lor de activitate, iar concurenții au ocazia să-și demonstreze versatilitatea, disciplina și abilitatea în mânuirea condeiului virtual pe teme dintre cele mai diverse: îmbrăcăminte, cosmetice, alimente fără gluten, dispozitive medicale, articole de igienă feminină, credite, aplicații de business, meditații online, bibliotecă de audiobooks și ebooks, materiale de construcții, mobilier și produse pentru casă și grădină, accesorii auto, piscine, oferte hoteliere.

După ce expiră termenul bloggerilor, reprezentanții PR/marketing sau juriul delegat evaluează articolele, desemnând câștigătorii premiilor alocate. Fie că participă la probe selectiv sau integral, concurenții pot câștiga premii constând în bani și/sau produse, vouchere sau servicii. Totodată, la finalul competiției se acordă premii cash primilor zece clasați în clasamentul general, precum și premii-surpriză pentru cei care au concurat la toate probele.

Recent s-au lansat și Webinariile SuperBlog – proiect menit să valorifice abilitățile și experiența membrilor comunității în beneficiul tuturor. Webinariile sunt gratuite, superbloggerii și partenerii pot fi, pe rând, mentori și cursanți, învățând unii de la alții informații utile în blogging, de la selecția platformelor potrivite, tehnici de scriere creativă, content marketing, SEO, plug-in-uri, diverse programe și aplicații de editare foto-video, web design etc.

(w882)

De-a lungul celor 23 ediții anterioare s-au înregistrat în total circa 3100 de participanți, peste 41.000 de articole scrise în peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și s-au acordat mii de premii substanțiale, în bani, produse și servicii.

Competiția se adresează cetățenilor români și moldoveni de vârstă majoră, care dețin un blog în limba română cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

TVR 2 susţine competiţia SuperBlog

21:45 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:45 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2