loader
Foto

1 MAI la IERI-AZI-MÂINE

Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul", Adriana Trandafir, Stela Enache, Paul Surugiu - Fuego, Marina Florea, Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu, Silviu Biriş, Nae Alexandru aduc zi de sărbătoare, vineri, 27 aprilie, în direct la TVR 2, de la ora 15.40.

 

Corina Dănilă
IERI-AZI-MÂINE

Cu toţii ştim că ziua de 1 Mai este o sărbătoare mult aşteptată de români, pentru că vine întotdeauna însoţită de o minivacanţă.

În deschiderea ediţiei, vom avea un moment special de drill executat de Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul".

(w882) regimentul

O sărbătorim şi pe actriţa Adriana Trandafir.

Născută pe 26 aprilie 1956, la Piteşti, actriţa este numită Rudotel pentru veselia pe care o împrăştie celor din jur.

(w882) adriana tr

Deţine numeroase premii printre care: Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru rolul Mama din spectacolul "De ce fierbe copilul în mămăligă"; Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie, în 2002 la Festivalul de Teatru de la Galaţi, pentru rolul Rose Quimet din spectacolul "Cumetrele"; Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Brailă, pentru rolul Maria Tănase în Pasărea măiastră - Maria Tanase (în 1988, 1989, 1990, 1996), Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham( Anglia) pentru spectacolul "Romeo şi Julieta".

Echipa noastră îi urează un călduros La Mulţi Ani!

Noi ne-am gândit ca în această ediţie să petrecem un 1 Mai ca la IERI-AZI-MÂINE.

(w882) stela

Pentru că ne-am învățat bine lecția și știm că lucrurile nerostite mor, noi nu lăsăm pe Mâine ce putem face Azi. De Ieri s-au strâns amintirile pe care le prețuim și le aplaudăm împreună cu publicul și invitații noștri.

(w882) silviu bir

Nae Alexandru şi grupul Supermarket sunt, ca de obicei, alături de noi!

***

Foto credit, Stela Enache: ampress.ro

Foto credit, Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazu": facebook

Foto credit, Adriana Trandafir: bucurestifm.ro

***

În fiecare ediție, teatrul, poezia şi muzica înnobilează valoarea de unicat a mărcii IERI - AZI - MÂINE.

La TVR 2 - în direct, vineri, ora 15.40

La TVR INTERNAȚIONAL - vineri, orele 21:00 și 01:00; luni, ora 12:10 (ora României)

La TVR MOLDOVA - luni, ora 11:00

***

Prezintă: Corina Dănilă

Producător: Carmen Movileanu

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 70

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Un trecut secret

Film* Un trecut secret (His secret past-SUA, 2016) PREMIERĂ

Regia: Randy Carter

Cu: Brigid Brannagh, Gatlin Green, Austin James, Patrick Muldoon

*Thriller. Lily, fiica unei celebre scriitoare de romane poliţiste, este atacată de un individ în timp ce făcea jogging, dar un tânăr misterios, pe nume Mick, o salvează la ţanc. Între cei doi pare să se înfiripe o idilă, dar mama lui Lily şi şeriful local au îndoieli cu privire la trecutul lui Mick şi încep să facă investigaţii.

*

Redactor: Gabriela Onea

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2