loader
Foto

"De toate, pentru toţi... pescarii” | VIDEO

Duminică, 17 aprilie, de la ora 10:00, la TVR 2, am urmărit o nouă expediţie marca „Pescar hoinar”.

 

Pescar hoinar

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

De data aceasta, vă invităm să ne fiţi alături într-o călătorie, pe care o putem rezuma într-un singur cuvânt - diversitate.

Avem de toate pentru toţi pescarii şi nu numai… locuri pitoreşti, driluri dinamice, capturi frumoase – de la ciortanii şi crapii, care în această perioadă intră în regimul biologic activ, până la şalăul extrem de mofturos şi greu de ademenit, eliberări pe măsură.

În fine, şi tehnicile folosite propun experimente reuşite, adaptate condiţiilor de vreme în continuă schimbare. Nu am uitat nici lecţia adresată celor care vor să afle câte ceva din tainele pescuitului.

Surpriza din finalul emisiunii ne aduce un regal culinar de cherhana - ştiucă umplută. Aşadar... încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

Prezintă: Ştefan Stoica și Iulia Popescu
Producător şi realizator: Ligia Baboş

13:00 Cultura minorităţilor

* Maghiara de pe doi Sezon Nou

* Biserici ardelene-biserica monument de la Dalnic (jud. CV)

Redactor: Balázs János

*Muzică clasică

Redactor: Jakabffy Tamás

Producător: Kacsó Edith

13:30 Levintza prezintă

Redifuzare

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2