loader
Foto

„Ploaie de toamnă cu crapi aurii...”, duminică la "Pescar hoinar"

V-am invitat într-o nouă expediţie - un pescuit la feeder, în căutarea crapilor aurii şi caraşilor argintii, pe amenajarea piscicolă Dyno Lake. Duminică, 7 noiembrie, de la ora 10.00, la TVR 2 și TVR+.

 

Pescar hoinar

De data aceasta, avem un nou personaj – ploaia... stropii reci de toamnă, nu neapărat pe placul hoinarilor, au făcut pescuitul de-a dreptul spectaculos. Pe o astfel de vreme, o captură valorează greutatea ei în aur, iar dacă este vorba de un crap mare, bucuria pescarului nu se poate reda în cuvinte... poate doar privind imaginile captate de camera de filmat.

N-a fost o expediţie uşoară, pe o vreme rece, ostilă şi peşti mofturoşi... cu atât mai intense emoţiile trăite cu fiecare trăsătură, cu fiecare dril, cu fiecare peşte eliberat... suficient pentru a visa, ca de obicei, ca pescari hoinari ce suntem, la marea captură - pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

Prezintă: Ştefan Stoica

5:05 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)

5:35 Levintza prezintă (R)

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

(Reluare)
 
Dieta - moft sau sănătate?

Dieta - moft sau sănătate?

publicat: sâmbătă, 07 septembrie 2024

Corpurile perfecte de pe rețelele de socializare au determinat o creștere spectaculoasă a numărului de diete considerate miraculoase, când în ...

1001 de nopți portugheze: Palatul Pena din Sintra

1001 de nopți portugheze: Palatul Pena din Sintra

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

Palatul marchizilor de Fronteira, palatul Pena din Sintra şi cel din Queluz sunt trei comori arhitecturale din patrimoniul portughez pe care le ...

Lavanda, planta care alungă insomnia

Lavanda, planta care alungă insomnia

publicat: joi, 05 septembrie 2024

”Lavandula”, pe numele ei științific, include 47 de specii cunoscute de plante cu flori perene și ar proveni, se pare, din bazinul Mării ...

 

#tvr2