loader
Foto

Pescar hoinar aduce Trofeele Campionatului Naţional de Spinning 2017, pe TVR 2

Clasamentul competiţiei de pe Lacul Săruleşti s-a stabilit în ultima jumătate de oră, iar despre momentele tensionate ați putut afla duminică, 23 iulie, de la ora 10.00, la TVR 2 şi TVR HD.

 

EUGEN ROIBU
VICTOR ŢĂRUŞ
Pescar hoinar

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Aventura pescarilor sportivi pe lacul Săruleşti, în prima etapă a Campionatului Naţional de Spinning – concurs de pescuit sportiv la răpitori cu năluci din barcă, continuă în ediţia de duminică, 23.07.2017, a emisiunii “Pescar hoinar”, pe TVR 2 şi TVRHD.

Competiţia ţinută în paradisul şalăilor şi bibanilor a ţinut cu sufletul la gură elita de spinning a României până în ultima secundă, iar Eugen Roibu, Victor Ţăruş şi Ştefan Stoica, gazdele “Pescar hoinar”, nu au ratat momentele decisive.

Duminică, de la ora 10.00, pe TVR2 şi TVRHD, telespectatorii vor afla cum s-a  finalizat prima manşă a competiţiei, urmată de cea de-a doua, dar şi stabilirea ierarhiei finale şi premierea câştigătorilor. “Clasamentul s-a stabilit în ultima jumătate de oră. Cinci dintre echipele participante au fost aproape la egalitate, iar diferenţierea între primele locuri a fost de câţiva centimetri. Competiţia strânsă a făcut ca ierarhia clasamentului să se facă în ultimul moment, după înregistrarea rezultatelor manşei a doua”, a povestit Victor Ţăruş.

(w882)

Speciile ţintă ale competiţiei de la Săruleşti au fost şalăii mai mari de 40 de centimetri şi bibanii de peste 20 de centimetri, dar pescarii nu au putut să privească nepăsători ratarea unui frumos exemplar de somn de 20 de kg.

În prima etapă a Campionatului Naţional de Spinning s-au înscris 58 de echipe şi au fost prinşi peste 1.200 de şalăi şi bibani. Dintre şalăi, 15 exemplare au măsurat peste 75 de cm. Captura concursului de pe lacul Săruleşti a fost un exemplar record de şalău de 87 de centimetri şi cca 5 kg, iar pasionaţii de pescuit vor afla câteva dintre trucurile folosite de campionii primei etape în emisiunea de duminică, de la ora 10.00, pe TVR 2 şi TVRHD..

Emisiunea „Pescar hoinar” a fost realizată în coproducţie cu Liga Română de Spinning.

Producător: Ligia Baboş.

 

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 87

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 veți putea urmări o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, ...

Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

 

#tvr2