loader
Foto

Kyrie Mendél

Kyrie Mendél este un artist complex, actor, interpret şi producător muzical. Pasiunea sa pentru muzică a dat naştere unor proiecte deosebite, apreciate atât de public, cât şi de specialişti. A colaborat ca producător muzical cu UNATC, Teatrul de Operetă București, Teatrul Național Craiova, Teatrul de Creație și Experiment Reaktor Cluj, Teatrul Metropolis București.

 

Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie

A fost admirat în rolul lui Romeo, pe scena Teatrului Național de Operetă, unde a semnat şi muzica pentru spectacolul Poveste din Soho, în regia lui George Ivascu.

La Teatrul Metropolis a jucat în piesa “Nebuna din Chaillot” de Giraudoux, alături de Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Alexandrina Halic, Irina Petrescu. A fost ocupant al locului 2 in finala Eurovision România 2022 si a comentat Finala Internaţională Eurovision 2022, alături de Bogdan Stănescu.

În perioada aprilie - septembrie 2022 a fost invitat permanent al emisiunii “Cu capu-n zori” de la TVR 1.

„Pentru mine, vara înseamnă prilejul de a mă înconjura de tot ceea ce îmi aduce bucurie. De data asta, am ocazia să împărtășesc aceste lucruri minunate cu publicul. Cum altfel decât printre prieteni? Astfel, alături de Bogdan Stănescu, ne vedem, de luni până joi, să povestim despre toate și despre toți! Ca de obicei, câte ceva pentru fiecare! Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim!”, spune Kyrie Mendél.

21:47 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:50 Hudson şi Rex (R)

Serial * Hudson şi Rex (Hudson & Rex-Canada, 2019-2023)

*Episodul 69

Regia: Felipe Rodriguez, Alison Reid

Cu: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly

*Serial poliţist, aventuri.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Anca Radu, Gabriela Onea

(Reluare)

 

#tvr2