loader
Foto

Bogdan Stănescu

În 2022, Bogdan Stănescu a fost gazda emisiunii matinale „Cu capu-n zori” de la TVR 1. Este prezentatorul programului "Romania News Report" la TVR Internaţional. Este traducător şi redactor de film la Televiziunea Română din anul 1993 și profesor asociat la Catedrele de Engleză şi Italiană ale Universităţii din Bucureşti.

 

Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie

“Jurnalul cultural” pleacă într-o binemeritată vacanţă, până la toamnă, dar eu nu mă puteam despărţi de prietenii noştri, telespectatorii, aşa că am acceptat imediat provocarea emisiunii „Ora de vară”, de data asta, pe TVR 2. Voi avea bucuria de-a fi în compania artiştilor, iar lista e deschisă, bineînţeles, de Kyrie Mendél, colegul meu de prezentare! Vorbim despre nume mari din muzică, din film şi din teatru, călătorim prin ţară, ne bucurăm de vizita unor artişti importanţi şi de buna dispoziţie caracteristică anotimpului! Haideţi şi voi!”, spune Bogdan Stănescu.

Cu o experiență de peste 30 de ani în televiziune, Bogdan Stănescu a participat la numeroase transmisii ale unor evenimente de marcă, precum Gala decernării Premiilor Oscar, Gala decernării Premiilor Globul de Aur, Gala decernării Premiilor Grammy, Eurovision Song Contest, Spectacolul Eurovision: Europe Shine a Light – 2020 sau Festivalul Cântecul Italian Sanremo 2020, în calitate de comentator/traducător/moderator.

 

5:45 D’ale lu’ Mitică (R)

Scenariu: Cristian vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

(Reluare)

6:40 Teleshopping

 

#tvr2