loader
Foto

Vedeta familiei

Este un talent-show în care protagonişti sunt copii. Îi vom cunoaşte, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00. Vor fi introduşi în scenă de Florina Constantinescu şi Costin Deşliu. Cezar Ouatu, Luminiţa Anghel, Nico, Alina Sorescu, Iana Novac, Doru Todoruţ, Mihai Trăistariu, Aurelian Temişan şi Sanda Ladoşi sunt preşedinţii juriului ce îi va alege pe cei mai buni dintre cei buni.

 

 

Sunt talentaţi, energici şi ştiu exact ce îşi doresc. Au o atitudine de învingători şi vin cu paşi repezi din urmă, ameninţând cu detronarea din topurile muzicale a starurilor în vogă.

În fiecare episod, trei concurenţi, campioni ai unor ediţii din sezoanele anterioare, trec prin trei probe: „Muzica părinţilor – piesa retro” ne poartă pe acordurile muzicii de altădată, „Cu ce te lauzi?” este piesa „de rezistenţă”, pe care micii artişti se bazează cel mai mult, iar „Acum e acum!” e numele probei în care fiecare prezintă o melodie din alt gen muzical decât cel ales la prima probă. Dacă urcă singuri pe scenă sau sunt susţinuţi de rude, prieteni, vedete sau dansatori – decizia le aparţine. La finalul fiecăreia dintre cele 8 ediţii, juriul alege un câştigător, care va merge mai departe în finala din 1 iunie. Pentru finală, concurenţii vor pregăti un moment muzical special, cu invitaţi-surpriză şi trupe de dansatori care să uimească juriul şi publicul. Câştigătorul pleacă acasă cu premiul în valoare de 3000 de euro şi cu titlul de „Campionul publicului”.

Alegerea celor care merg în finala din 1 iunie va aparţine în totalitate reprezentanţilor publicului, mai exact şase oameni obisnuiţi, din categorii sociale diferite: Lidia Berceanu – avocat; Izabela Cristea – asistent medical; Georgiana Vasile – profesoară; Andrei Iancu – coregraf-şef Ansamblul Artistic Ciocârlia; Adrian Georgescu – fost inginer, acum pensionar; Anton Bangaci, actor şi fotomodel.

6:55 Imnul României

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

 

#tvr2