loader

Reţeta lui Dinescu din 23 noiembrie

La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu actorul Mihai Bobonete, cocktail cu cozi de raci şi cap de porc la cuptor, cu legume.

 

COCKTAIL CU COZI DE RACI

-          10 raci

-          2 cepe

-          2 morcovi

-          2 ardei grași

-          ½ kg fasole fiartă

-          200g gogoșari acri

-          50g capere

-          cuișoare, piper

Maioneză

-          5 gălbenușuri fierte

-          3 gălbenușuri crude

-          ulei

-          lămâie

-          zahăr

-          zeamă de portocală

-          coriandru, busuioc

 

CAP DE PORC LA CUPTOR, CU LEGUME

-          ½ cap de porc

-          2 cepe

-          3 ardei

-          1 păstârnac

-          2 morcovi

-          măr

-          cuișoare

-          usturoi

-          portocală

-          2 lingurițe de miere

-          250 ml bere

8:00 Cap compas

*Johor-poarta din Sud

* Orasul cosmopolit aduna pe o arie relativ restrans temple ale hindusilor, confucianistilor, adeptilor religiei sikh ,biserici si mai ales una dintre cele mai importante moschei din Asia de Sud Est. Reuniunilor profesionistilor din industria turistica li se adauga fermecatoare ragazuri la parcul tematic Legoland si la stadionul echiperi de fotbal Tigrii din Sud.

Producător: Elena Dinu

(Reluare)

8:30 Teleşcoala

* Limbi străine

* Limba si literatura romana (BAC)

Producator: Sinziana Milosoiu

 

#tvr2