loader
Foto

Cu ai mei!

Este un podcast în care Iuliana Tudor invită personalități din lumea muzicii populare, alături de familie sau prieteni apropiați. O discuţie ca între prieteni, în care persoane publice devin, timp de o oră, „ai mei”, mărturisind lucruri nespuse public până acum, discutând ca de la suflet la suflet, glumind, dar şi arătându-şi vulnerabilităţile.

 

Galerie foto

 

Podcastul „Cu ai mei!”, semnat de Iuliana Tudor, poate fi vizionat la TVR Folclor, în fiecare joi, de la ora 20.00, iar în mediul online, pe canalul oficial de YouTube Iuliana Tudor, tot joia, de la ora 21.00, pe paginile de Facebook și de Instagram ale autoarei, precum şi pe platforma TVR+. TVR 1 difuzează podcastul sâmbăta, de la ora 13.00.

Podcastul „Cu ai mei!”, alături de apariția editorială a cărții „Fericirea nu costă nimic”, semnată de Iuliana Tudor şi lansată la Editura Univers, sunt două dintre proiectele cu care vedeta a început 2024, an în care aniversează 25 de ani de televiziune.

1:55 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

2:45 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)

 

#tvr2