loader

În prelungiri

Emisiunea prezintă actualitatea sportivă, problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau a unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

 

Galerie foto

 

În direct, de la ora 19:00, la TVR Timişoara

Moderată de Florin Mihoc, cel care este și producător al show-ului, emisiunea este un dialog neconvenţional, completat de rezultate, analize şi rezumate din competiţiile sportive desfăşurate în zonă.

Pe lângă spaţiul rezervat „sportului rege”, emisiunea aduce în prim-plan şi performeri din discipline sportive cu rezultate meritorii (baschet, rugby, handbal, automobilism, gimnastică, tenis etc.).

Telespectatorii fac parte integrantă din conceptul emisiunii, interactivitatea fiind încurajată atât preluarea de intervenţii telefonice în direct, cât și prin comunicarea în timp real pe pagina oficială de Facebook a emisiunii. Aceasta devine pe parcursul „directului” o adevarată agora sportivă unde punctele de vedere sunt exprimate fără reţineri.

 

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

 

#tvr2