loader
Foto

Veronica Mihoc

De peste 10 ani, Veronica Mihoc vă face poftă cu emisiunea „Sarea în bucate"– cel mai longeviv cooking show din România.

 

"Este proiectul meu de suflet. Din 2008, emisiunea "Sarea în bucate" a intrat în grila TVR Timișoara și de atunci nu a mai lipsit din programele sale. Mai mult, proiectul nostru a fost preluat la nivel național de TVR2 și TVR3. Am început însușindu-ne rolul de promotor al gastronomiei tradiționale a zonei Banatului, din vremea când nici o televiziune din România nu își asuma în grile felul acesta de identitate, considerat desuet. Astăzi, prin consecvența dusă dincolo de audiențe, emisiunea „Sarea în bucate” a devenit cel mai longeviv show culinar din România, iar drumul deschis de noi este unul pe care calcă mulți colegi din alte televiziuni concurente. Îmi place să spun că emisiunea „Sarea în bucate” este în sine o reţetă memorabilă și deopotrivă o poveste care se poate spune în jurul mesei. Dincolo de feluri de mâncare căutăm întâmplări, poveşti dar şi personaje fascinante care să condimenteze rețeta noastră", spune jurnalistul Veronica Mihoc.

Emisiunea "Sarea în bucate" a fost distinsă cu premiul special al juriului la Festivalul Internaţional al Programelor de Televiziune şi Radio pentru Minorităţi, Ujgorod, Ucraina, cu episodul „Mâncarea țiganilor de mătase”.

Veronica Mihoc şi-a început cariera de jurnalist la TVR Iaşi ca reporter de teren şi prezentator de ştiri. Din 2003 realizează emisiuni de divertisment şi infotainment la TVR Timişoara. Dar nu şi-a abandonat prima dragoste în televiziune, reportajul, o parte dintre acestea fiind premiate la nivel naţional şi internaţional.


14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Educatie fiananciara

Producator: Sinziana Milosoiu

 

#tvr2