loader
Foto

Galerie foto

Eda Marcus

Eda Marcus a împlinit în 2013 11 ani de activitate în TVR. Lucrează de la 19 ani și a început ca simplu reporter de divertisment care a furat meserie cu multă plăcere, atenție și perseverență.

 

Spune cu mândrie că a parcurs firesc toate etapele pe care orice om trebuie să le treacă în carieră sa. De la omul bun la toate în colectivul unei emisiuni, până la muncă de prezentator și realizator pe care le face în prezent, toate activitățile au contribuit la formarea sa ca om de televiziune. A fost un drum frumos dar nu ferit de obstacole și greutăți. A trebuit și trebuie în continuare să lupte ca să dovedească tuturor că își merită locul și că nimic nu îi este imposibil de realizat.

În prezent, lucrează ca prezentatoare în cadrul Departamentului Știri Sportive TVR 1 și TVR 2, prezintă rubrica de Sport din cadrul Telejurnalului matinal de luni până vineri de la 6:30 la 10:00 iar în weekend poate fi văzută și la jurnalul principal al știrilor din sport.

***

 

Credit foto:  DANIEL TOADER

 

17:00 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală

*O istorie care nu se învată la scoală Redifuzare

*Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reusit să-si păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reuneste figuri emblematice ale rezistentei anticomuniste românesti.

* Iuliu Hossu-A biruit Dreptatea

Tânărul episcop greco-catolic cu un rol determinant în Unirea de la 1 Decembrie a fost condamnat pentru credința sa. Numit cardinal „in pectore”, Iuliu Hossu a trăit până la sfârșitul zilelor sale în stare de arest. Simpla sa apariție între credincioși era văzută de regimul comunist ca un pericol.

Un film de Lucia Hossu Longin

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 

#tvr2