loader
Foto

Galerie foto

Zile cu stil, debut cu PREMII în noul sezon

În cadrul galei ,,I Success - Health, Beauty & Lifestyle Awards”, „Zile cu stil” a fost votată ca fiind „Cea mai bună emisiune de fashion”. Festivitatea de premiere dar și alte subiecte, sâmbătă, 10 aprilie, ora 18:30, la TVR 2 și online pe TVR+.

 

ALINA IONESCU
Zile cu stil

Recunoaștere la început de sezon pentru emisiunea „Zile cu stil”, prezentată de Alina Ionescu, la TVR 2.

La gala ,,Health, Beauty & Lifestyle Awards”, organizată anual de I Success, cel mai important eveniment de recunoaștere a meritelor personalităților din domeniul public, cultural, artistic, dar și al oamenilor de afaceri din țară, „Zile cu stil” a fost votată ca fiind „Cea mai bună emisiune de fashion”

„Este una dintre cele mai stilate și elegante prezențe ale showbizz-lui așa că să o vedem și în această seară! O invităm pe scenă pe doamna Roxana Alina Ionescu, căreia îi înmânăm premiul pentru Cea mai buna emisiune de Fashion – „Zile cu Stil”!”, au spus prezentatorii galei ,,I Success - Health, Beauty & Lifestyle Awards”.

Cum a fost festivitatea de premiere dar și ultimele tendințe în materie de stil le vom afla sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 18:30 într-o nouă ediție „Zile cu stil”.

(w882)

Alina Ionescu lucrează de la 19 ani în televiziune și prezintă, în fiecare sâmbătă, de la ora 18.30, emisiunea „Zile cu stil”, la TVR 2. A colaborat la realizarea si unor proiecte mari, printre care: „Cerbul de Aur”, dar şi „Eurovision”.

Pasiunea ei pentru televiziune a început când a păşit pentru prima oară în curtea TVR. A participat la un casting pentru un sitcom la TVR2, l-a câştigat şi aşa a început povestea. Pentru că îi era teama să fie în fata camerelor, a decis ca mult timp să rămână în spatele lor, ca producător TV. În această perioadă a decis să ştie mai multe despre domeniul care o fascina şi a urmat o şcoală de televiziune. În 2016, după ce a participat la o cunoscută emisiune-concurs, dedicată modei, Alina Ionescu a primit propunerea să revină la TVR pentru a fi gazda „Agendei Cerbului de Aur” (TVR 1). „Eu cred în destin. Așa s-a întâmplat și în cazul acesta: după ce s-a terminat concursul am primit propunerea din partea TVR și am fost fericită să mă întorc acolo de unde am pornit”, spune Alina Ionescu.

Despre emisiunea pe care o realizează în fiecare sâmbătă la TVR 2, „Zile cu stil”, Alina Ionescu spune că atunci când ai şansa să faci ceea ce îți place, nu se consideră că muncești. „Iubesc ceea ce fac și muncesc foarte mult şi cu plăcere pentru emisunea pentru care o realizez”, a adăugat prezentatoarea.

4:10 Documentar 360°GEO (R)

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012)

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Educatie financiara

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2