loader
Foto

Galerie foto

„Verde, la distracție”, alături de vedetele TVR 2

Ziua de 1 Mai este aşteptată cu umor, muzică și comedii de succes. Dimineaţa o începem la ora 10.10, cu un maraton de bună dispoziție in emisiunea „Verde, la distracție”, un tele-show prezentat de Diana Cavallioti și Dragoș Huluba.

 

Programele muzicale și de umor, reunite sub titlul „Verde, la distracție”, vor fi difuzate în patru părţi (de la ora 10.10, 11.00, 12.00 şi 13.40) și veți petrece momente de neuitat alături de artiști și cântăreți cunoscuți.

Cu glume inedite ne vor surprinde vedetele TVR 2 Corina Dănilă, Virgil Ianțu, Adrian Enache, Ioana Voicu, Teodora Antonescu, Monica Roșu și Tudor Furdui, iar muzica va fi asigurata de artiștii care ne-au reprezentat la Eurovision, Paula Seling și Ovi.

Nu vor lipsi nici câștigătorii Selecției Naționale din acest an, „The Humans”, în videoclipul „Goodbye”. Momente de umor selectate din Arhiva de Aur a TVR vor face deliciul emisiunii, presărate cu glumele de „sezon” alături de Mirela Zeța si Dragoș Stoica.

„Sarea şi piperul sunt cei doi prezentatori, Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, la care se adăugă actorul Dragoş Stoica, care dă viaţă la mai multe personaje, dintre care cel mai tare este Gigi Becali şi să nu uităm de Mirela Zeţa... plus vedetele TVR 2. Extraordinar de talentaţi sunt cei de la ştiri, Tudor Furdui, Monica Roşu, dar şi Teodora Antonescu. Chiar nu ştiam”, a spus Eugen Dumitru, realizatorul emisiunii.

 

4:15 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

*Limba si literatura română

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2