loader
Foto

Vedetele TVR, cu eleganță la GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Printre starurile ce s-au bucurat de cea mai mare atenție la evenimentul de joi seara s-au aflat nume importante ale postului public de televiziune.

 

Televiziunea Română a fost recompensată cu două trofee importante la GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017, iar joi seara, într-o atmosferă elegantă și în prezența a zeci de vedete, jurnaliști și invitați au fost decernate PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017.

Printre prezențele cele mai urmărite la Gala Premiilor Radar de Media s-au numărat vedetele TVR, iar stilista Rodica Puca, consilier de imagine al vedetelor din Televiziunea Română, a vorbit despre ținutele alese.

„Chiar dacă nu toți colegii au putut respecta dress-code-ul din motive obiective, unii dintre ei venind direct de la filmări și făcând eforturi mari pentru a onora evenimentul, o parte dintre ei au strălucit. Andra Petrescu a avut o ținută corectă pe care a purtat-o cu atitudine și grație, Iuliana Marciuc și Florentina Constantinescu au strălucit la propiu. Ioana Voicu a apărut, ca de fiecare dată, în stilul ei bine conturat, iar Virgil ianțu, așa cum ne a obișnuit, și-a purtat ținuta cu prestanță, atitudine și eleganță. Nu i-am uitat nici pe Mihai Rădulescu, care a arătat și el bine, iar ținuta Ilincăi s-a potrivit cu vărsta. Despre Irina Păcurariu... impecabil!”, a spus Rodica Puca.

Joi seara, Televiziunea Română s-a regăsit cu două dintre cele mai importante producții ale sale pe lista premianților RADAR DE MEDIA 2017. Un trofeu a mers către SELECȚIA NAȚIONALĂ EUROVISION, care a lansat MELODIA ANULUI, „YODEL IT”, iar cel de-al doilea către CEA MAI BUNĂ EMISIUNE INFORMATIVĂ (TALK SHOW/MAGAZIN/PAMFLET) - STAREA NAȚIEI, TVR 1

6:05 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)

6:40 Teleshopping

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2