loader
Foto

Galerie foto

Vara pe val pentru toţi: petrecere românească la TVR 1 şi seară de clubbing la TVR 2

Joi, 8 august, la TVR 1, TVR 2 şi online, pe TVR+

 

Programul-maraton Vara pe val de la TVR intră în ultimele zece zile de transmisiuni, iar competiţia dintre TVR 1 şi TVR 2 se va finaliza curând cu desemnarea postului câştigător. Susţinătorii celor două echipe sunt în continuare invitaţi să trimită SMS la 1265 (tarif 0.19 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange şi Vodafone), pentru a câştiga una dintre cele două maşini puse în joc de sponsorul emisiunii, Rădăcini Motors. Ei sunt aşteptaţi zilnic alături de „delfini” şi „rechini”, iar pe 18 august nu trebuie să rateze ultima ediţie Vara pe val, transmisă de la ora 22.10 simultan la TVR 1, TVR 2 şi online, pe TVR+. Conform Regulamentului, persoanele ale căror numere de telefon vor fi trase la sorţi în emisiune trebuie să fie în faţa micului ecran în momentul în care vor fi sunate de echipa Vara pe val şi să raspundă corect la o întrebare din program.

În ediţia din această seară, „delfinii” cântă, dansează şi petrec româneşte. Un ardelean, o oşancă şi o dobrogeancă promit să aduca veselia în casele telespectatorilor TVR 1 şi să-i facă să se simtă cel puţin la fel de bine ca şi norocoşii de pe plaja din Mamaia. Radu Ciordaş, Maria Tripon şi Iuliana Zlatov sunt invitaţii căpitanului Dan Helciug şi ai echipei TVR 1 la Vara pe val, joi seară, de la ora 22.00.

Seara se va încheia la TVR 2 cu o sesiune de clubbing transmisă live de pe plaja Palm Beach de la ora 23.00. Responsabili cu atmosfera vor fi Miss G şi băieţii de la Deepcentral, care, cu două săptămâni în urmă, se declarau susţinători ai „delfinilor”... Iată dovada:

Vara pe val de vineri dimineaţă de la TVR 1 şi TVR+ va fi dedicată primei ediţii a festivalului Mamaia Music Awards, care va avea loc în acest weekend. Invitaţii matinalului prezentat de Dana şi Florin de la Hi-Q, de la ora 9.00, sunt Marcel Pavel şi Roxana Nemeş, însoţiţi de directorul festivalului, Radu Groza, de la care vom afla mai multe despre eveniment.

 

***

În iulie şi august, TVR difuzează, pe parcursul a şase săptămâni, în peste 150 de ore de transmisiuni în direct şi înregistrate, cel mai atractiv şi dinamic program estival al sezonului, Vara pe val. TVR iese „la atac” cu toate forţele într-un program maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti cunoscuţi publicului larg. Telespectatorii vor putea urmări o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2, din care câştigător va fi publicul, atât cel din faţa micilor ecrane, cât şi cel aflat pe litoral. Fiecare echipă ocupă câte o plajă din Mamaia şi încearcă să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare.

Miza competiţiei TVR 1 – TVR 2 este una de proporţii: două autoturisme îi aşteaptă pe cei mai fideli telespectatori la finalul proiectului estival. De asemenea, telespectatorii vor fi recompensaţi pentru voturile şi loialitatea lor şi cu alte premii: articole sportive, excursii, electronice, produse cosmetice. Mai multe detalii despre toate acestea vor fi oferite de-a lungul celor şase săptămâni ale programului, atât în transmisiunile zilnice ale posturilor TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+, cât şi pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/VarapeValTVR.

20:00 Un trecut secret

Film* Un trecut secret (His secret past-SUA, 2016) PREMIERĂ

Regia: Randy Carter

Cu: Brigid Brannagh, Gatlin Green, Austin James, Patrick Muldoon

*Thriller. Lily, fiica unei celebre scriitoare de romane poliţiste, este atacată de un individ în timp ce făcea jogging, dar un tânăr misterios, pe nume Mick, o salvează la ţanc. Între cei doi pare să se înfiripe o idilă, dar mama lui Lily şi şeriful local au îndoieli cu privire la trecutul lui Mick şi încep să facă investigaţii.

*

Redactor: Gabriela Onea

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2