loader
Foto

„Vara Amintirilor”, un regal de divertisment la TVR 2

TVR 2 deschide cutia cu amintiri din 2 iulie. De luni până joi, de la ora 23.00, vă invităm la o oră de divertisment din Arhiva de Aur a Televiziunii.

 

PRIMĂVARA AMINTIRILOR

Vă mai amintiţi de Tanţa şi Costel? Personajele lui Ion Băieşu, interpretate într-o manieră unică şi de neuitat de către Coca Andronescu şi Octavian Cotescu, vor înveseli una dintre serile acestei veri a amintirilor.

Decorurile şi înregistrările alb-negru, dar şi mereu modernele cuplete din anii ‘80 sau ‘90, producţii color, îi vor amuza în vacanţă pe telespectatorii noştri fideli, din 2 iulie, la TVR 2, de la ora 23.00.

(w882) Florin Pie

(w882) Olimpia Pa

Îi vom revedea şi asculta pe Olimpia Panciu, Corina Chiriac, Margareta Pâslaru, Angela Similea, Florin Piersic, Mihai Constantinescu, Marius Ţeicu, Stela Popescu, Ştefan Bănică Senior, Gică Petrescu, Vasilica Tastaman, Nicu Constantin şi, desigur, mulţi, mulţi alţii.

(w882) Popeasca B

Telespectatorii de toate vârstele se pot delecta cu producţiile anilor ‘60 – ‘90: cei care le-au urmărit şi la difuzarea lor în premieră le vor revedea cu plăcere, iar cei mai tineri vor descoperi prospeţimea şi eleganţa divertismentului de calitate, aşa cum a fost realizat în studiourile TVR de Alexandru Bocăneţ, Dan Mihăescu, Octavian Sava ori Titus Munteanu.

(w882) corina chi

(w882) 3 dive

Emisiunile pe care vi le propunem sunt producţii alb-negru (de luni până miercuri) şi color (joi).

(w882) Corina C1

Surprizele muzicale ale deceniilor cu şlagăre nemuritoare, dar şi scenetele de un umor nebun şi de bun-gust vor face din serile de vară de la TVR 2 un regal al amintirilor!

(w882) Corina C2

FOTO (c) TVR

14:00 Reţeaua de idoli (R)

Producător: Irina Păcurariu

(Reluare)

15:00 Rivalii

Sezon Nou

* Tema: ,, PĂRINTI SEVERI sau PĂRINTI PERMISIVI?”

Invitati: Matei Stanculescu, AdrianCuculis, Sanda Ladosi, Romica Tociu, Roxana Ciuhulescu, Roxana Goga (dir. adj. Colegiul Spiru Haret), Catalin Botezatu (prin Skype).

Momentele artisitice sunt sustinute de Sanda Ladosi, Liviu Marin, Daniela Bejan

Producator: Marina Almasan,

Organizator productie: Laurentiu Baciu

Colaboratori: Costin Teodorescu si Raluca Tudor

Prezentatori: Marina Almasan si Dan Helciug

Jurnalisti: Mirela Vasile, Andreea Baciu

Realizatori: Marina Almasan, Adrian Banuta

Regizor artistic: Dan Manoliu

Coproducator: Astra dell Arte

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2