loader
Foto

Galerie foto

"Vara Amintirilor" în sezonul estival

Emisiunea aniversează primul an, iar în această vară TVR 2 deschide cutia cu amintiri din 3 iunie.Telespectatorii sunt așteptați de luni până vineri, de la ora 18.00, alături de elitele divertismentului românesc de odinioară.

 

VARA AMINTIRILOR

Anotimpurile se schimbă, ne pregătim de concediu, iar cu cele mai frumoase momente de divertisment ale sezonului estival, difuzate de-a lungul anilor de Televiziunea Română, ne reîntâlnim la „Vara Amintirilor”.

În luna iunie, când emisiunea aniversază primul an, TVR 2 deschide cutia cu amintiri de luni, 3 iunie. Fie că îşi petrec vacanţa la munte sau la mare, sau zilele de concediu mai întârzie, telespectatorii sunt invitaţi de luni până vineri, de la ora 18.00, alături de elitele divertismentului românesc de odinioară: actori și cântăreți care au entuziasmat cu zeci de șlagăre și momente de umor concediile românilor.

„Dicţionar muzical-distractiv”, „Vitamina D-divertisment”, „Pagini satirice din biblioteca mea”, „Pagini de umor” sau „Raliu Muzical Contra Cronometru”, în care principalii concurenți erau cei mai în vogă artişti ai momentului, sunt doar câteva dintre numele show-urilor selectate din Arhiva TVR care vor asigura apetitul pentru distracţie în această vară.

Din Arhiva TVR vom revedea hituri şi emisiuni umoristice în vogă din perioada alb-negru a Televiziunii Române, dar şi din primii ani ai televiziunii color. Printre artiștii celebri, care smulgeau ropote de aplauze și fără de care nu ne-am fi închipuit un spectacol de divertisment, se numără: Dem Rădulescu, Ștefan Tapalagă, Angela Similea, Iarina Demian, Margareta Pâslaru, Marina Voica, Puiu Călinescu, Tamara Buciuceanu, Mihai Fotino, Stela Popescu, Rodica Mandache, Matei Alexandru, Mihaela Mihai, Constantin Diplan și Sandru Sticlaru.

1:30 Universitaria (R)

*Emisiunea Universitaria va fi construită ca un puzzle al ofertelor şi realizărilor universitare, doctorale şi academice din diferite domenii de activitate, pentru a întări misiunea televiziunii publice de a educa românii.

Jurnalisti Ana Maria Mindu si Gabriela Voinea

Jurnalist senior si prezentator Camelia Moise

Producator : Larisa Avram

(Reluare)

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2