loader
Foto

Un nou concurent, săptămâna aceasta în emisiunea „8 într-o barcă” (TVR 2)

Telespectatorii pot afla acum din ediţia de miercuri, 6 noiembrie, cine este Cătălin, noul concurent care s-a alăturat echipei „8 într-o barcă”, şi cum a încercat acesta să impresioneze juriul la prima apariţie în această competiţie.

 

ALEXANDRINA HALIC
8 într-o barcă

UPDATE: Ediţia emisiunii „8 într-o barcă” este disponibilă pe TVR+.

După patru ediţii de foc, concurenţii emisiunii „8 într-o barcă” vor avea parte de o nouă provocare miercuri, 6 noiembrie, de la ora 20.10, la TVR 2, când va urca pe scenă alături de ei un nou concurent – Cătălin. Emisiunea este difuzată simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

Telespectatorii vor afla cine este Cătălin, noul concurent care se va alătura începând de săptămâna aceasta echipei „8 într-o barcă”, şi cum va încerca acesta să impresioneze juriul la prima apariţie în această competiţie.

În ediţia precedentă a emisiunii, juriul format din Paula Seling, Cornel Patrichi şi Simona Catrina a fost exigent în acordarea notelor, evoluţiile concurenţilor fiind foarte bune. Paula Seling a declarat în ediţia din 30 octombrie: „Această seară a fost, din punctul meu de vedere, cea mai bună seară de până acum. Aţi fost extraordinari cu toţii, de la interpretare la coregrafie, la felul în care v-aţi ales piesele, la felul în care v-aţi încadrat în piese.

Cei care au acumulat cele mai multe puncte din partea juriului în ediţia cu numărul patru au fost Selatin (29,5 puncte),  Alma, Noni şi Evelyne la egalitate de puncte (29 de puncte) şi Francesca (28,5 puncte). Clasamentul general al concursului, după patru ediţii, îi plasează pe concurenţi la diferenţe mici de punctaj – Alma şi Francesca au câte 114,5 puncte fiecare, Selatin le urmează cu 113 puncte şi Andreea cu 111 puncte. Punctajele celorlalţi concurenţi sunt: Andi – 109,5, Noni – 109, Ruxandra – 107, Evelyne şi Andrada – 106, Alex – 103 şi Paul 99,5.

„A fost atât de frumoasă seara, încât vreau să vă felicit şi pe voi, şi pe producători şi pe toţi oamenii care au fost în jurul vostru şi vă aplaud şi vă spun că aici avem o echipă mai bună decât tot ce există în momentul acesta în această categorie de divertisment”, a adăugat Paula Seling.

Cine rămâne şi cine pleacă? Cine primeşte „colacul de salvare”? Care este evoluţia concurenţilor în noua formulă a echipei? Sunt câteva dintre întrebările care-şi găsesc răspunsul în prima ediţie din luna noiembrie a emisiunii.

(Foto: TVR)

Despre emisiunea „8 într-o barcă”

Concurenţii se întrec pentru marele premiu de 10.000 de euro al emisiunii-concurs „8 într-o barcă”, dar şi pentru Premiul de Popularitate în valoare de 1.000 de euro, pe care îl pot obţine prin votul publicului, exprimat pe pagina de Facebook a emisiunii – www.facebook.com/8inbarca. Internauţii îşi pot vota favoriţii prin intermediul unei aplicaţii realizate special pentru ei.

Informaţii despre prezentatorii emisiunii (Alexandra Păcuraru şi Nicholas Caţianis), despre concurenţi, precum şi regulamentul emisiunii-concurs „8 într-o barcă” sunt disponibile pe pagina de Facebook „8 într-o barcă”.

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2