loader
Foto

Un alt fel de "Pescar hoinar", la TVR 2

Duminică, 28 aprilie, de la ora 10:00, Eugen Roibu şi Ştefan Stoica, gazdele emisiunii, invită pescarii pasionaţi să pregătească peştele, folosind reţete de cherhana.

 

"Ce v-ar plăcea mai mult… să pescuiţi sau să mâncaţi peşte?!", se întreabă Eugen Roibu şi Ştefan Stoica, gazdele emisiunii. Alegerea le aparţine pescarilor, dar în ziua de Paşte la "Pescar hoinar" locurile şi experienţe trăite în căutarea marii capturi care stârnesc imaginaţia de nestăvilit a fiecărui undiţar vor lasă loc şi talentului în bucătărie.

Pescarii hoinari vă dezvăluie duminică, 28 aprilie nu doar cum se prinde, ci şi cum se pregăteşte peştele, folosind reţete de cherhana. Lângă tradiţionalele preparate din miel, scrumbia de Dunăre - peştele primăverii sau savurosul somn cu legume vor da un gust aparte mesei de Paşte. Aşadar, vă propunem o expediţie inedită într-un loc aflat foarte aproape de centrul capitalei – parcul Tineretului.

4:10 Documentar 360°GEO (R)

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012)

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Educatie financiara

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2