loader
Foto

Galerie foto

TVR2, Odeon şi Cinema City te invită să vezi primul STAGIARII

Câştigă acum invitaţii la evenimentul de lansare a filmului Stagiarii, pe pagina de Facebook TVR2!

 

Proiectul „Prietenii TVR2 văd primii cele mai bune filme” continuă! TVR2, Odeon şi Cinema City te invită la evenimentul de lansare a filmului Stagiarii (The Internship) în România! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 22-24 iunie, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul ce va avea loc pe 25 iunie, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Nu rata întâlnirea cu Billy (Vince Vaughn) şi Nick (Owen Wilson), doi agenţi de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluţia digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depăşiţi, ei înving sorţii potrivnici şi obţin nişte posturi foarte căutate de stagiari la Google, împreună cu o mulţime de studenţi străluciţi. Odată pătrunşi în inima acestei utopii, bătălia este doar pe jumătate câştigată.  Acum, protagoniştii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale naţiunii, pentru a demonstra că nevoia chiar te învaţă să te reinventezi.

(w882) Prietenii

Intră acum pe pagina de Facebook TVR2 şi ai şansa să vezi împreună cu noi comedia regizorului şi producătorului Shawn Levy, un strigăt de luptă al celor cotaţi cu şansa a doua, un film pentru toţi cei care au fost loviţi, dar nu doborâţi, pentru toţi cei cărora li s-a spus că nu pot realiza ceva, dar care au demonstrat că pot şi au îndrăznit să viseze în ciuda sorţilor potrivnici.

Vino cu noi şi vei descoperii ce însemnă Googleri, Noogleri şi Googliozitate. TVR2, Odeon şi Cinema City îti promit o seară de neuitat cu STAGIARII, film ce va fi pe ecranele cinematografelor din România începând cu 26 iunie.

(w882) Prietenii

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2