loader
Foto

TVR2, Odeon şi Cinema City te invită să vezi primul Captură la dublu

Câştigă acum invitaţii la evenimentul de lansare a filmului Captură la dublu, pe pagina de Facebook TVR2!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Proiectul „Prietenii TVR2 văd primii cele mai bune filme” continuă! TVR2, Odeon şi Cinema City te invită la evenimentul de lansare a filmului Captură la dublu (The HEAT) în România! Urmăreṣte pagina de Facebook TVR2, în perioada 9-14 iulie, intră în concurs ṣi poṭi câṣtiga invitaṭii duble la evenimentul ce va avea loc pe 15 iulie, la Cinema City Sun Plaza din Bucureṣti.

Nu rata întâlnirea cu Sandra Bullock şi Melissa McCarthy, într-o comedie semnată de Paul Feig. Melissa McCarthy este Shannon, o poliţistă căreia îi sare atât de repede ţandăra, încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Asta până când Shannon este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI, sofisticata şi aroganta Sarah (Sandra Bullock), pentru a prinde un traficant de droguri periculos... Sarah şi Shannon sunt atât de diferite, încât colaborarea le va împinge în afara zonei de confort, cele două ajungând să provoace prăpăd în jur.

TVR2, Odeon ṣi Cinema City îti promit o seară de neuitat la evenimentul de lansare a filmului Captură la dublu (The HEAT) în România, film ce va fi pe ecranele cinematografelor din ţara noastră începând cu 16 iulie.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici.

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba spaniola

Producator: Sinziana Milosoiu

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2