loader
Foto

TVR vă invită la spectacolul DUELUL PIANELOR - o ediţie specială de Sărbători!

Marţi, 13 decembrie, de la ora 17.00, la Circul Globus din Bucureşti - alături de Paula Seling, Ovi, Adrian Enache, invitaţii lor şi maeştrii circului!

 

Duelul pianelor

La Televiziunea Română a început Luna cadourilor!!! În prag de Sărbători, primiţi în dar o invitaţie la spectacolul DUELUL PIANELOR, la Circul Globus din Bucureşti.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, Televiziunea Română şi Circul Globus vă invită la un spectacol pentru toate vârstele: părinți, bunici şi nepoţi (vârsta minimă 7 ani).

Marţi, 13 decembrie, ora 17.00, arena circului va găzdui o ediţie specială a emisiunii Duelul pianelor.

Timp de două ore, sub cupola Circului Globus, veţi pătrunde în culisele realizării unei emisiuni-spectacol de televiziune, alături de Paula Seling, Ovi, Adrian Enache şi invitaţii lor, artişti dragi care se vor duela muzical în faţa publicului alcătuit din prietenii TVR.

Trupa circului Globus va realiza momente spectaculoase de jonglerii, magie şi numere de dresaj.

Întâlnirea noastră va avea multe surprize, aşa că vă rugăm să veniţi pregătiţi cu o carte de vizită sau un bileţel cu numele dumneavoastră, pentru a participa la tombolă!!!

Pentru a afla mai multe informatii despre accesul la acest spectacol de sărbatoare vă invităm să vizitaţi paginile noastre de Facebook: TVR2 (https://www.facebook.com/fanTVR2) sau Duelul pianelor ( https://www.facebook.com/duelulpianelor) unde veţi găsi toate detaliile. Vă puteţi înscrie trimiţând un email cu numele dumneavoastră şi al celorlalte persoane cu care vreţi să veniți la spectacol, la adresa - marketing@tvr.ro -  până pe 9 decembrie ora 16.00.

Invitaţia am făcut-o!! Vă aşteptăm!

E timpul darurilor!!! Să ne dăruim iubire!

 

 

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)

0:05 Delta Bucureştiului

Film* Delta Bucureştiului (Le Delta de Bucarest, Franţa-România, 2020)

Regia: Eva Pervolovici

Cu: Lena Constante, Ileana Samoilă, Ileana Samoilă Budimir

*Documentar. Istoria unui loc. Epoca comunistă. Bucureşti. Femei în detenţie dau naştere în puşcăria care a fost odată cea mai frumoasă mânăstire din Europa de Est-Mânăstirea Văcăreşti.

În zilele noastre, natura sălbatică a acaparat locul formând un ecosistem: specii protejate de fauna şi floră şi familii de rromi, cu copii născuţi în acelaşi loc în condiţii riscante.

Redactor: Gabriela Onea

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2