loader
Foto

TVR sărbătoreşte cu ediţii speciale Zilele Porţilor Deschise

De 1 şi 2 iunie, vedetele Televiziunii Publice şi nu numai - îşi aduc copiii la joacă

 

Vizitatorii care vor veni pe 1 şi 2 iunie la TVR, la Zilele Porţilor Deschise, vor apărea alături de vedetele TVR la transmisiuni în direct şi ediţii speciale.

Astfel, copii sau adulţi pot participa la înregistrarea unei ediţii speciale “O dată-n viaţă”, dar şi la transmisiunea în direct a emisiunilor “Femei de 10, bărbaţi de 10”, pe TVR 2 şi “Ieri, Azi, Mâine”, tot pe TVR 2.

Iuliana Tudor, Virgil Ianţu, Emma Zeicescu, Liana Stanciu, Radu Andrei Tudor, Dorina Florea, Corina Dănilă, Cristina Şoloc, Măriuca Mihăilescu, Dan Cadar sunt doar o parte dintre cei care vor sărbători copilăria, iar invitaţii speciali, Ilinca Băcilă, Alex Florea, Mihai Trăistariu, Nico şi Andrei Tudor Band îi vor chema pe vizitatori la joacă şi cântec.

Transmisiunile în direct pe TVR 1 iau startul de la ora 7.00, iar Maria Linda şi Dorin Chioţea, vor urma traseul pe care îl vor străbate vizitatorii studiourilor TVR din Bucureşti, începând cu ora 10.00. Cei mici vor cuceri repede “1 Matinal”, iar doi copii vor prezenta, ajutaţi de Maria şi Dorin, ştirile dimineţii.

De la ora 9.00, vom afla în direct de la Dan Cadar totul despre gaming. Cu realizatorul emisiunii Zon@ IT de la TVR 1 vizitatorii TVR se vor întâlni o oră mai târziu pe traseul ghidat şi vor afla de noutăţile în materie de gadgeturi şi efecte speciale.

Ora 10.00 aduce la TVR 1, “Perfect, Imperfect”, iar emisiunea va găzdui mai multe transmisii live din studiourile TVR. Cunoscuta prezentatoare Emma Zeicescu o va avea invitată pe Corina Dănilă, prezentatoarea emisiunii “Ieri, Azi, Maine” care va filma o ediţie specială alături de vizitatori. Telespectatorii vor cunoaşte şi câteva mămici celebre, a căror carieră e legată de TVR. Oana Sarbu, Carmen Trandafir şi Alice Dumitrescu vin de 1 iunie la postul public, însoţite de copiii lor. Telespectatorii îl vor cunoaşte astfel pe Toma Brenciu, cel mai nou membru al familiei Alice Dumitrache-Horia Brenciu, în prima sa vizită la TVR.

Tot în direct, telespectatorii vor fi martori la ce se întâmplă în Studioul 3, unde, de la ora 11.00, Iuliana Tudor, însoţită de fiul său Tudor, de 6 ani, se pregăteşte de o editie specială “O dată-n viaţă”. Programul va fi difuzat duminică, 4 iunie pe TVR 1, iar telespectatorii îi vor întâlni pe cei mai talentaţi copii-interpreţi de muzică populară alături de vedete consacrate precum Mioara Velicu şi Floarea Calotă. Tot în Studioul 3, dar de această dată la cabina de machiaj special de tv şi film, sunteţi întâmpinaţi de Emil Hossu Longin şi fiica sa Laetiţia Maria de 13 ani.

În imaginile transmise din Atelierul de desen, telespectatorii o vor recunoaşte pe prezentatoarea Măriuca Mihăilescu, alături de fetiţele sale gemene de 4 ani şi jumătate.

De la ora 13.00, vin noi veşti de la sărbătoarea ce se desfăşoară în curtea TVR. Imaginile în direct vor fi preluate în emisiunea “Aici, Acum”, iar prezentatorii emisiunii “Duelul Pianelor”, Ovi şi Adrian Enche, vor intra în direct alături de fii lor. De la ora 13.15, Emma Zeicescu lasă subiectele serioase deoparte şi alături de fiica sa, Idris, invită telespectatorii la câteva minute de face-painting.

După Telejurnalul orei 14.00, telespectatorii sunt invitaţi la teatru, la spectacolul “Motanul încălţat”.

Ediţie specială a pregătit şi emisiunea « Vorbeşte corect », de la ora 14.20, ai cărei invitaţi vor fi copiii.

De la ora 17.00 se dă startul la muzică, iar starurile Eurovision Ilinca & Alex Florea şi  Mihai Traistariu – vor încălzi atmosfera în Studioul 3. Vor urma apoi imagini în direct de la spectacolul “Lupul buclucaş”, pus în scenă de Teatrul la Cinema.

De la ora 18.30, la “Pulsul zilei” se face bilanţul primei zile de distracţie la TVR. Oaspeţii lui Radu Andrei Tudor vor fi  Liana Stanciu şi fiica sa, Teodora, de 11 ani, iar în direct vor intra Ilinca & Alex Florea, dar şi  Mihai Traistariu. Nu vor lipsi nici vedetele TVR Corina Danila şi Alexandrina Halic, dar şi sportivi celebri ce au venit la Televiziunea Publică.

O ediţie specială a concursului "Câştigă România" este programată joi, 1 iunie, de la ora 20.00 la TVR 2. De ziua lor, Virgil Ianţu "ia la întrebări" copiii premianţi şi olimpici.

De la 20.30, după Telejurnal, TVR 1 va transmite live din Zona de Teatru spectacolul pentru adulţi “Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”, de Matei Vişniec, cu Iolanda Covaci şi Marius Călugăriţa de la compania Unteatru.

Portile TVR rămân deschise şi pe 2 iunie pentru cei care vor sa se mai “Joace de-a copilaria”, alaturi de Televiziunea Romana. Emisiunile TVR 1 vor aduce şi vineri, în direct, ştiri din cele mai interesante puncte aflate pe Harta Distracţiei.

“Joaca de-a copilăria” va începe de la 7.00 dimineaţa în emisiunea “1 Matinal. Invitaţi vor fi copii de la AIKIDO Life şi Ruxandra Gheorghe, care va fi însoţită de câţiva copii pentru o demonstratie de „vorbire corectă” a limbii române.

“Jocul de-a copilăria” nu se opreşte aici, iar telespectatorii îi vor cunoaşte pe cei trei copii ai prezentatorului Dorin Chioţea. Echipa de la “Perfect, Imperfect” nu va rata momentul în care matinalul va veni însoţit de micuţi.

De la ora 13.15 va fi o nouă intervenţie din curtea TVR, iar telespectatorii vor admira atât Statuile vivante, cât şi intervenţiile din  Zon@ de gaming şi EFECTE MAKE-UP DE  FILM  şi TV, unde Teodora Popa însoţită de fiicele sale Emilia (10 ani) şi Ilinca (13 ani) află cum eroii din filme îmbătrânesc ca prin farmec în doar câteva minute.

Vineri, 2 iunie, de la ora 14.00, filmările se mută în Zona de Teatru, unde cei mici urmăresc cu sufletul la gură peripeţiile lui “Aladin”, în spectacolul Teatrului „Stela Popescu”. Urmează apoi o scurtă vizită în Studioul Pangrati, unde sportivii campioni îşi întâlnesc fanii.

De la ora 14.55, emisiunea “Vorbeşte corect” vine cu o nouă ediţie specială dedicată copiilor, iar în Telejurnalul de la ora 17.00 vom afla noi ştiri în direct despre sărbătoarea ce continuă în curtea TVR.

Emisiunea “Pulsul zilei”, de la 18.30, va intra în direct cu Zon@ de Gaming, unde se va afla Camelia Csiki, alături de fiul său Toma (8 ani). Filmările îi vor surprinde şi pe Cristina Şoloc şi fiul său, Alexandru (11 ani), iar sportivii campioni vor vorbi despre întâlnirea cu cei mai mici fani.

Telejurnalul TVR 1, de la ora 20.00 aduce noi momente în direct de la piesa de teatru pentru adulţi, “Vacanță în Guadalupa”, jucată de actorii Teatrului Nottara, dar şi imagini live din ateliere. Vineri, în a doua zi a lunii iunie, de la ora 22.00, actorii Diana Cavallioti și Dragoș Huluba, prezentatorii Galei Umorului de pe TVR 2 au pregătit o ediţie special destinată celor mai mici telespectatori.

 

 

 

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Moldova

Gatim romaneste

* Ianîie din carne de pasăre gătită de Tanti Masha.

Prezintă Betty Turculeț

Producător Luminita Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

Emisiune realizată de TVR Moldova

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2