loader
Foto

Galerie foto

TVR difuzează în premieră pentru România sezonul 14 din CSI

Din 13 ianuarie, de luni până joi, de la ora 23:10, la TVR 2 puteţi urmări ultimele aventuri ale criminaliştilor americani din Las Vegas.

 

Las Vegasul, tărâmul făgăduinţei pentru unii, loc al pierzaniei pentru alţii, i-a atras întotdeauna pe oportunişti şi pe naivi. Numărul mare de vizitatori atrage şi un număr mare de infractori, de toate condiţiile, care-şi imaginează că pot scăpa nepedepsiţi într-un oraş aflat în continuă mişcare. Însă unitatea de criminalistică a poliţiei are parte de cea mai bună şi eclectică echipă de detectivi, care beneficiază de cele sofisticate echipamente pentru rezolvarea unor cazuri extrem de complicate.

Sezonul XIV al unuia dintre cele mai cunoscute seriale poliţiste a avut premiera americană în septembrie 2013, pe canalul CBS. Cu 22 de episoade în total, noul sezon începe cu D.B. şi Finn care o caută pe Morgan, în timp ce Brody are parte de-o descoperire şocantă care-i pune viaţa în pericol. Tot în cel de-al XIV-lea sezon,  echipa de criminalişti investighează cazuri neobişnuite şi brutale, printre care un jaf de la cazino, un incediu într-un club de noapte, un caz nerezolvat care duce echipa la o crimă din 2000, uciderea unui  om fără adăpost, a unui Moş Crăciun sau a unei tinere de 16 ani.

Episodul 1: „The Devil and D.B. Russell” (miercuri, 13 ianuarie, ora 23:10)

După ce-au descoperit că agentul CSI Morgan şi Ellie Brass au fost răpite de un criminal în serie, echipa de investigatori încearcă să lege piesele cazului înainte de-a fi prea târziu. Criminalul, folosindu-se de gravurile din Divina Comedie a lui Dante drept inspiraţie, lasă încă două trupuri pe străzile Las Vegasului. Cu doar două din cele Nouă Cercuri ale Iadului rămase, echipa ştie că următoarele victime vor fi Morgan şi Ellie Brass.

Episodul 2: „Take The Monday And Run” (joi, 14 ianuarie, ora 23:10)

Imediat după un câştig imens la poker, în casino are loc o pană de curent, timp în care sunt furate jetoane în valoare de peste 1 milion de dolar.

Poliţia îl prinde pe presupusul hoţ, însă acesta moare neaşteptat;  după o primă percheziţie, poliţiştii nu găsesc la el decât nişte bani şi jetoane false. În acel moment, poliţiştii cheamă echipa de criminalişti CSI pentru a investiga o crimă şi un jaf.

Despre CSI

Din 13 ianuarie, urmăriţi pe TVR 2 episoade în premieră din cel de-al 14-lea sezon al serialului american CSI: Crime Scene Investigation, care prezintă cazurile şi investigaţiile criminaliştilor de la Las Vegas Police.

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze trei seriale spin-offCSI:New YorkCSI: Miami şi CSI: Cyber.

Personajele principale sunt interpretate de: Ted Danson (DB Russell) – care a fost nominalizat de 15 ori la Premiile Emmy, din care a câştigat 2 şi de 10 ori la Globurile de Aur, câştigând trei; Elisabeth Shue (Julie Finlay) a fost nominalizată la Oscar, Globurile de Aur şi BAFTA;  Jorja Fox (Sara Sidle) a mai jucat în serialul american ER (Spitalul de urgenţă), The West Wing, iar împreună cu echipa serialului a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretată a unui grup într-un serial de Screen Actors Guild Award.

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 70

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2