loader
Foto

TVR a adus Jocurile Olimpice de Iarnă şi în Republica Moldova

Românii din Basarabia, asemenea publicului TVR din România , au beneficiat de peste 110 ore de transmisii în direct.

 

Jocurile Olimpice de la PyeongChang, cel mai important eveniment sportiv al lumii din această iarnă s-au văzut la Televiziunea Română, în intervalul 9-25 februarie.

Pentru prima dată, statul român aduce această competiţie internaţională în casele românilor de peste Prut, prin intermediul TVR MOLDOVA, postul Televiziunii Române dedicat cetăţenilor din Republica Moldova.

Astfel, din 9 februarie, TVR MOLDOVA a transmis cele mai importante şi interesante probe de la Olimpiadă, comentate de cei mai valoroşi jurnalişti sportivi din România.

La ediţia din acest an, România a participat la Jocurile Olimpice cu un lot de 28 de sportive, în timp ce Republica Moldova doar cu doi sportivi.

Sportivii basarabeni sunt Nicolae Gaiduc (schi fond) şi Cristopher Hoerl (fost component al naţionalei Austriei de schi alpin, naturalizat în Republica Moldova).

(w882)

Din 9 februarie, timp de două săptămâni, posturile canalului public de televiziune, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR MOLDOVA şi TVR+ au transmis 102 evenimente sportive, la 15 discipline din 7 sporturi : patinaj artistic, schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, short track, sărituri cu schiurile şi snowboard), bob (bob şi scheleton), biatlon, curling, hochei pe gheaţă şi sanie, la care s-au întrecut sportivi din peste 100 de ţări participante la Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018.

 

 

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2