loader
Foto

Galerie foto

TVR 2 susține mișcarea și stilul de viață sănătos

Şi vă invită să câştigaţi înregistrări gratuite la Maratonul Internațional București Raiffeisen Bank din 4-5 octombrie 2014

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Ca parte a campaniei „TVR 2 susține mișcarea și stilul de viață sănătos”, până în 22 septembrie 2014, în mediul online, are loc concursul destinat celor interesați să alerge la Maratonul Internațional București – Raiffeisen Bank ediția 2014, cărora li se oferă șansa de a câștiga înregistrarea gratuită la oricare dintre cursele din cadrul evenimentului.

În funcție de cât de în formă vă simțiți, puteți opta pentru traseul de 42 km, 21 km sau doar pentru o tură în jurul Casei Poporului, adică 3,2 km la Cursa populară. Descrierea completă a curselor este disponibilă la http://bucharest-marathon.com/registration/.

În fiecare săptămână de concurs, pe pagina de Facebook a TVR 2 este lansată o întrebare, pentru care trebuie să bifați răspunsul corect. La sfârșitul fiecărei săptămâni, respectiv  în 7, în 14 și în 21 septembrie 2014 va avea loc câte o tragere la sorți, pentru desemnarea a câte trei câștigători/ săptămână, care beneficiază de înregistrare gratuită la cursa la care aleg să participe din cadrul Maratonului Internațional București Raiffeisen Bank - ediția 2014.

Pentru că deținătoarea actuală a recordurilor naționale la proba de maraton și semimaraton pentru România, campioana olimpică – Constantina Diță este anul acesta imaginea și ambasadoarea Maratonului Internațional București, în data de 22 septembrie va avea loc o tragere la sorți specială, iar cei trei câștigători vor primi de acestă dată tricouri semnate de Constantina.

Despre Asociația Bucharest Running Club (ABRC):

Bucharest Running Club organizează cele mai mari evenimente de alergare stradală din România: Semi-Maratonul Internațional București Petrom și Maratonul Internațional București - Raiffeisen Bank. Edițiile din 2013 au reunit peste 12.000 de participanți din peste 50 de țări. S-au oferit peste 400 de premii în bani și produse. 300 de voluntari și 5 ONG-uri asociate au fost implicate în procesul de organizare și au beneficiat de suport financiar pentru a-și dezvolta activitățile.

Cursele de maraton si semi-marton ale ABRC sunt înregistrate în cele mai prestigioase calendare ale curselor de alergare la nivel internațional - AIMS și IAAF, datorită standardelor înalte cărora li se conformează.

Despre Constantina Diță:

Campioană olimpică (proba maraton, 2008, Beijing) și sportiva ce deține în prezent recordurile naționale la probele de 20 km alergare pe șosea (1:03:23, 2007, Campionatul Mondial IAAF) semimaraton (1:09:07, 2004, Campionatul Mondial de Semimaraton al IAAF) și maraton (2:21:30, 2005, Chicago) Constantina Diță este ambasador al Maratonului Internațional București – Raiffeisen Bank, ediția din 2014.

Constantina Diță, cunoscută publicului și sub numele de „Pușa” a trăit momentul de vârf al carierei sale, când a obținut victoria la cursa de maraton de la Jocurile Olimpice de la Beijing, la vârsta de 38 de ani, devenind astfel nu doar cea mai în vârstă campioană olimpică de maraton, ci și cel mai vârstnic sportiv care a obținut vreodată o medalie în maratonul olimpic.

Pușa este absolventă a Academiei de Sport din București (2006) și mama unui băiat în vârstă de 19 ani.

 

 

2:45 Un trecut secret (R)

Film * Un trecut secret (His secret past-SUA, 2016)

Regia: Randy Carter

Cu: Brigid Brannagh, Gatlin Green, Austin James, Patrick Muldoon

*Thriller.

*

Redactor: Gabriela Onea

(Reluare)

4:10 Documentar 360°GEO (R)

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012)

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2